S.W.A.T Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 witam, dziewczyna ma notebooka, od pewnego czasu zaczely glosno chodizc wentyle przy obciazeniu, wiesza sie itp... zaproponowalem, ze przeczyszcze sprezonym powietrzem. na co uwazac? poprostu wsadzic w otwory i psiknac? Tak samo jak w normalnym peciecie ? dzieki1 B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Jak wentyle głośno chodzą i notebook się przegrzewa to już psiknięcie sprężonym powietrzem niewiele pomoże. Łożyska się zatarły i trzeba wymienić wentylatory. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_2006 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy ktoś mógłby mi podać linka do wentylatora, który chodziłby ciszej, a zarazem wydajniej od standardowego, który jest montowany w Acer 3024 WLMi? Pytam, ponieważ chciałbym wymienić, cena się nie liczy, najważniejsza jakość, proszę o wymiary wentylka a najlepiej link odrazu do wentyla Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 a jakie sa wymiery tego wentyla ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 one glosno chodza przy CIEZKIEJ PRACY a tak to cicho chodiz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 S.W.A.T to jest logiczne , suszarka BOX-owa tez głosno chodzi przy obciazeniu :P PS: zalezy kto jakie ma pojecie CISZY :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Rozkręć notebooka, wyjmij wentyle, wyczyść dokładnie, przesmaruj łożyska, powinno być gut. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_2006 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Właśnie sęk w tym, iż nie wiem, jakie wentyl ma wymiary, a wiem, że chodzi cicho przy ciężkiej pracy, jednak ja prawie zawsze wykorzystuje go max, więc można dostać na głowe, podczas gdy nocą ten wentyl wyje tak głośno, a wiem, że są lepsze wentyle niż te, które montuje Acer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 no to co za problem rozkrecic NOTEBOOK-A?? nie znamy wymairów WENTYLA wiec tak jak powiedział MSN rozkrec go !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilek_2006 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ok, rozkręce w sobote, bo bede w nim zmienial proca i wtedy dam znac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...