liechmaster Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 mam 2 twarde wiec czesto jeden siedzi w kieszneni jako "Ruchomy" (wiadomo filmy od kolegi itp..) szukam programu ktory umozliwi mi "gorace" zmienianie dyskow bez restartu kompa. znalazlem taki jeden co sie zwie swap manager i dziala bardzo dobrze tylko ze jest shareware 15 dniowy a wersji "freeware" nie moglem znalezc ;). czy moze ktos z was uzywa takiego typu programow? jesli tak to prosilbym o ewentualne nazwy tychze aplikacji i opinie :). pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaster Opublikowano 3 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2003 dołanczma sie do tego pytania, ale zdaje mi sie ze chyba nikt tu nie urzywa takiego czegoś. bo nie stać ich na to :lol: hehe. jak znajde to dam ci znać bo tez poszukuje :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie stać nas bo mamy takie małe macierze 16 dyskowe... :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaster Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no niestety jest tego troche wiec nie stać nas na takie wybryki a pozatym nie ufam wysyłaniu kasy poza polskewiec jesli miałbym coś kupować np niemcy to bym to przesałał na adres znajomych niz na mój w polsce. trza oszczedzać :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...