MAGIC Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mam problem komputerek wraca na gwarancję już drugi raz z tymi samymi objawami (resety, bluescreany, błędy podczas instalacji windowsa) przyczyną jest zepsuta pamięć ram KINGSTON DDR512MB PC400 C3 teraz też sypła się pamięć :( komputerek złożony na płycie : GIGABYTE GA-K8NMF-9 NF4-4X S939 Inne podzespoły sprawdzane: zasilacz (wymieniany), procesor, dysk sprawnde Jaka może być przyczyna sypania się pamięci ??? Może być coś z płytą główną ??? Czy z zasilaniem w gniazdku sieciowym ??? Bo już nie wiem o co chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekg7 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 mam tą płytę z tymi samą pamięciami i wszystko hula jak należy tylko że pamiątki mam w singlu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 A jak jest z napieciami na pamieciach? Daj na gwarancje niech oni sie martwią. Podaj wiecej szczegółów sprzęt, kiedy sie tak zaczeło dziać (od nowości) jak długo chodził dobrze itp. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Sprawdz na innych ramach. Mam to same mobo i te same ramy i u mnie smiga. Przy okazji : NFroce na tym K8NF9 to grzalka. Jesli kreciles lub go przegrzales to czipset mogl sie odkleic , sypnac bo to na tych mobasach normalka i wlasnie na to do Wrocka one najczesciej przychodza...kazdy wymienia chlodzenie czipsetu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...