Bones123 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v11.htm kto mi powie kiedy w na wisla? i za ile ? za linka podziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 8O :?: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 :arrow: na forum tweak.pl prowadzimy dyskusje w jezyku polskim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 tak BTW , to ten grill badziew total i super niepraktyczny, normalnie imitacja turboodrzutowca chyba jak poleci n a wiekszych obrotach 8O :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 jezeli chodzi ci o wisłę to nie prawda... nad odra :) zawsz we wrocławiu .. ;) najpierw ;) grila się zdejmie jak będzie trzeba.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 radiator volcano 7+ + smart fan 2 + super badziewiasty grill = v11 ;] Ja postoje.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Czyli właśnie zrezygnowałeś z: Radiator z jednego z najwydajniejszych coolerów na polskim rynku + jeden z najwydajniejszych wentyli 80x80 na rynku + grill, który można zdjąć = większa wydajność i funkcjonalność.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Czyli właśnie zrezygnowałeś z: Radiator z jednego z najwydajniejszych coolerów na polskim rynku + jeden z najwydajniejszych wentyli 80x80 na rynku + grill, który można zdjąć = większa wydajność i funkcjonalność.... i ceny kilkakrotnie wiekszej zapewne :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Grill jest fajny :D Ale nie praktyczny :( :roll: jak patrzę to jest zwykłe 7 z inym grilem za cenę 50% wyższą :oops: To jest marketing :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Czyli właśnie zrezygnowałeś z: Radiator z jednego z najwydajniejszych coolerów na polskim rynku + jeden z najwydajniejszych wentyli 80x80 na rynku + grill, który można zdjąć = większa wydajność i funkcjonalność.... :Radiator z jednego z najwydajniejszych coolerów na polskim rynku: mam - volcano 7+ który rezyduje w mojej szafce ;] modowany - wiekszy wiatrak.. wiec wypadkowo mialem tak jakby v11 ;] ... 1 mi starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Czyli właśnie zrezygnowałeś z: Radiator z jednego z najwydajniejszych coolerów na polskim rynku + jeden z najwydajniejszych wentyli 80x80 na rynku + grill, który można zdjąć = większa wydajność i funkcjonalność.... :Radiator z jednego z najwydajniejszych coolerów na polskim rynku: mam - volcano 7+ który rezyduje w mojej szafce ;] modowany - wiekszy wiatrak.. wiec wypadkowo mialem tak jakby v11 ;] ... 1 mi starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Grill jest fajny :D Ale nie praktyczny :( :roll: jak patrzę to jest zwykłe 7 z inym grilem za cenę 50% wyższą :oops: To jest marketing :( Ty chyba nie wiesz co mówisz 8O :lol: Skąd znasz cenę, tego jeszcze nie kupisz? A jeśli ma coś przypominać to chyba V7+ a nie V7, a to jest różnica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ladnie wyglada ale max bvezsens przy wydajnosci - wg mnie porazka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jasne i teraz tak będzie ze fadać jakie to basdziewie, bo sami posiadacie 7+.. jeszcze :) I nie ma praktycznie sposobności wymiany na nowego (powiedzmy ze będzie na dniach w sprzedaży po niewiele wyższej cenie ;)) bo jak się ma coś dobrego to po co to zmieniać?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jacek : Stary - v11 jest polaczeniem zalet v7+ i v9 wiec jest leprzy ;] Tylko ten grill .. i w sumie o to chodzi .. a cena bedzie moze o 20 zyli wyzsza niz obecnie v7+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...