Holden Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Dostałem kamerkę od kolegi (taka kulka jak na zdjęciu). W sumie nie jest mi zbytnio potrzebna ale czasami do Skype jednak się przydaje. Wcześniej on ją używał i chyba wszystko dobrze było, za to ja mam z nią problem. Pierwszy raz jak ją podłączyłem to odrazu wykryło ją (znaleziono nowy sprzęt Logitech QuickCam itp.) i wszystko ładnie chodziło, w Mój Komputer pojawiła się też ikonka kamery i tam można było zdjęcia robić... kamere miałem cały czas podłączoną i następnym razem jak włączyłem kompa to w "Mój Komputer" już jej nie było i w skype też nie wykrywało jej ani nigdzie. Jak odłączyłem ją i podłączyłem jeszcze raz to wyskoczył dymek: "Nie rozpoznano urządzenia USB" Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię, albo system windows nie może go rozpoznać. Aby uzyskać pomoc.......Jak kliknąłem w ten dymek to wyskoczyło takie okienko: Jak klikam to pogrubione nieznane urządzenie i odisntalowuje sterowniki, potem jeszcze raz podłączam kamerkę to wyskakuje dymek "Znaleziono nowy sprzęt" Nieznane urządzenie potem Twój sprzęt jest zainstalowany i gotowy do użycia a za chwile znowu to: "Nie rozpoznano urządzenia USB" Jedno z urządzeń USB podłączonych do tego komputera ma awarię, albo system windows nie może go rozpoznać. Aby uzyskać pomoc.......Potem dopiero jakoś po tygodniu podłączyłem jeszcze raz tą kamerkę i było "znaleziono nowy sprzęt" Logitech QuickCam. Kamera działała ale potem jak włączyłem kompa jeszcze raz to znowu "Nie rozpoznano urządzenia USB" i jak narazie nie chodzi :/ i niemam pojęcia dlaczego tak się dzieje. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holden Opublikowano 19 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2007 Co jest :/ nikt nie wie dlaczego tak się dzieje?? :sad: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Wszystkie usługi działają :>? W kompie :>? Podgląd zdarzeń jakieś błędy :>? Inne urządzenia na usb są poprawnie rozpoznawane :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holden Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Wszystkie usługi działają :>? W kompie :>? Podgląd zdarzeń jakieś błędy :>? Inne urządzenia na usb są poprawnie rozpoznawane :>? Inne urządzenia na USB są normalnie rozpoznawane i wszystko chodzi, z tą kamerką tylko jest problem... a nie bardzo wiem o jakie usługi Ci chodzi i o jaki podgląd zdarzeń :/ Pozdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holden Opublikowano 26 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2007 No i co jest kurna pomoże mi ktoś?? Naprawdę będe wdzięczny :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emi82 Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witam gorąco!!! Dostałam w prezencie Logitech Qiuckcamera Communictae STX. Wszystko bylo ok przez jakis miesiąc :-P Ostatni po skonczonej rozmowie odłaczylam kamerke z wejscia USB i następnym razem gdy chciałam jej użyć obraz już nie działał. Z mikrofonem wszystko jest ok, ale nie ma zdjecia. Zmieniałam juz wejścia USB, odinstalowywalam kamerke i instalowałam na nowo i nic :mur: Błagam pomóżcie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...