Matiasek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy jest możliwość uruchomienia gry, która chodzi pod 98 na windowsie XP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy jest możliwość uruchomienia gry, która chodzi pod 98 na windowsie XP? 1. Tryb zgodności z 98 2. Poszukać patcha pod XP W innym wypadku może chodzić lub chodzić źle lub w ogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Czy jest możliwość uruchomienia gry, która chodzi pod 98 na windowsie XP?Poczekaj, patrzę w kryształową kulę i już chyba wiem jaka to gra. Czy to jest NFS Porsche? Jeśli tak to odszukaj i wywal plik gimme.dll. No a teraz czekam na potwierdzenie moich zdolności paranormalnych, albo o tytuł gry z którą jest problem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Nie, to nie jest NFS, tylko Warhammer Shadow of the horned rat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n0 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 imo najwygodniej uzyc Microsoft Virtual PC.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 imo najwygodniej uzyc Microsoft Virtual PC.. Co to, bo niewtajemniczony jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Co to, bo niewtajemniczony jestem... :google: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Mi...+Google&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ten program jest jakiś dziwny :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tzn. co w nim dziwnego? Tworzysz wirtualna maszyne, stawiasz na niej Win98 i grasz w stare gry bez klopotu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x3n0 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ten program jest jakiś dziwny :/ jesli nie masz instalki 98se to ten 'program' duzo ci nie pomoze jednak jesli sobie z nim poradzisz to odpalisz kazda gierke przyklad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ja sie po prostu na tych rzeczach nie znam. Odpala mi sie jakieś czarne okienko i nie wiem co mam wtedy robić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jak masz plyte instalacyjna Win98 to wkladasz ja do napedu, z paska na gorze wybierasz Capture i odpowiedni naped, a potem to juz z gorki - zwykla instalacja Windowsow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiasek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dzienks! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Tzn. co w nim dziwnego? Tworzysz wirtualna maszyne, stawiasz na niej Win98 i grasz w stare gry bez klopotu ;)Tylko musza to być bardzo stare gry. Bo jak juz cos przypadkiem bedzie korzystac z DX to w VPC sie nie uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Topic jest o Shadow Of The Horned Rat. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Hmmm, a VPC obsługuje też 95? W sensie, że mam XP i chcę doinstalować Win95... Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 VPC obsluguje wszystko, jest niezalezny od "glownego" systemu na kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...