sonia Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Witam Wszystkich Forumowiczów! Zakupiłam dysk twardy: Samsung SpinPoint T133 400GB ATA100, niestety po podłączeniu dysk "stuka" 2 x sekundę i komputer nie startuje. Czy jest to uszkodzenie fizycze wymagające serwisu ? Moja płyta główna to K7N2G-L (FSB 333, ATA 133) Edytowane 9 Stycznia 2007 przez sonia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam Wszystkich Forumowiczów! Zakupiłam dysk twardy: Samsung SpinPoint T133 400GB ATA100, niestety po podłączeniu dysk "stuka" 2 x sekundę i komputer nie startuje. Czy jest to uszkodzenie fizycze wymagające serwisu ? Moja płyta główna to K7N2G-L (FSB 333, ATA 133) nei trzeba bylo tak duzego dysku kupowac ;) a tak na serio, to jesli dobrze zrozumialem, sygnal podobny do tego, jakby glowica wieszala sie... sprawdz u kogos na innym kompie, jak to samo bedzie, to wal z nim na serwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...