Pantas Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 W HDTune oraz w Everescie nie pokazuje mi się czujnik temperatury dysku twardego czym to jest spowodowane? Byłem u kumpla z moim dyskiem i u niego temperatura dział, tzn. programy ją wyświetlają. Podobnie jest z zasilaczem, posiadam Chiefteca 450 W GPS i nie mam w evereście danych nt. obrotów wentylatora zasilacza. Czym to jest spowodowane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Z zasilaczem sprawa może być błaha -> nie podłączona wtyczka monitorująca obroty wiatraka do gniazda na płycie głównej. Z SMARTem, sprawdź czy masz włączoną funkcję raportowania SMART w BIOSie, bo może być, że i stąd brak SMARTa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Z zasilaczem sprawa może być błaha -> nie podłączona wtyczka monitorująca obroty wiatraka do gniazda na płycie głównej.No właśnie też się nad tym zastanawiałem, ale ja nie widzę takiej wtyczki w swoim zasilaczu, może macie jakąś fotkę jak ona wygląda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 wyglada tak jak wtyczka 3-pin wentylatora, z tym że, nie dochodzi do niej czerwony kabelek a tylko żółty i czarny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...