MantisGhost Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witam to znowu ja niewiem czemu ale ostanio wszystko mi sie sypie -_-. Do rzeczy, zauwazylem ostatnio na moim powiedzmy nowym monitorze dziwne zjawisko ciezko to opisac mozna powiedziec ze jest to cos w rodzaju przezroczystej smugi cienia czy tez naku wodnego ukazujacego sie po prawej stronie elementow np po prawej stronie przy krawedzi myszki albo w programach przy guzikach lub tez czciace naprawde nie wiem czym to moze byc spowodowane probowalem opcji auto reguacji jednak nic to nie dalo jezeli ktos wie co to moze byc jak sie tego pozbyc itp bylbym wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam to znowu ja niewiem czemu ale ostanio wszystko mi sie sypie -_-. Do rzeczy, zauwazylem ostatnio na moim powiedzmy nowym monitorze dziwne zjawisko ciezko to opisac mozna powiedziec ze jest to cos w rodzaju przezroczystej smugi cienia czy tez naku wodnego ukazujacego sie po prawej stronie elementow np po prawej stronie przy krawedzi myszki albo w programach przy guzikach lub tez czciace naprawde nie wiem czym to moze byc spowodowane probowalem opcji auto reguacji jednak nic to nie dalo jezeli ktos wie co to moze byc jak sie tego pozbyc itp bylbym wdziecznyNiech zgadnę .... monitor podłączony analogowo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 jest na starym typie lacza (dokladie sie na tym nieznam ale na tym waskim podobnym do COM a nie tym dlugim DVI czy jakos tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 jest na starym typie lacza (dokladie sie na tym nieznam ale na tym waskim podobnym do COM a nie tym dlugim DVI czy jakos tak)Czyli d-sub -anal-ogowe. Takie odbicia często są spowodowane kiepskim kablem, czasem kartą graficzną lub jeszcze innym słabym punktem na analogowej drodze . Czyli - pewnie to przez kabel. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 hehe mam tak samo na swoim crt... jednak ja wiem ze mam lipne kable :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 no to dziwna sprawa bo kabla uzywam od producenta znaczy sie z pudelka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 kabel od monitora nie idzie Ci w poblizu glosnikow\tv? u mnie idzie za telewizorem i jak tv chodzi to mam taka poswiate.. jak tv jest off to jest normalnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 (edytowane) kabel od monitora nie idzie Ci w poblizu glosnikow\tv? u mnie idzie za telewizorem i jak tv chodzi to mam taka poswiate.. jak tv jest off to jest normalnie :) hmmm trudne pytanie monitor postawiony jest nabiurku ktory w wejsciu na krzeslo (nogi ) czy kto tam woli ma z tylu listwe a do niej przykrecona czy przyklejona puleczke na ktorej stoja wlaczone glosniki za listwa leci moj kabel od monitora w lewa strone do obudowy. zmeczony czlowiek czyli ja wpadl na pomysl zeby przesunac kabelek z dala od glosnikow, kolego neo_x miales racje WIELKIE DZIEKI :D P.S. radze sie wysypiac :P Edytowane 16 Stycznia 2007 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...