MantisGhost Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 (edytowane) Dobra nastepny problem jaki mi sie pojawil dotyczy klawaitury nie wiem czo to wina S510 czy tez xp mam nadzieje ze ktos doradzi. Moj problem polega na niedzialajaych kiektorych klawiszach skrutu takich a w sczegolnosci ctr+c co strasznie utrudnia surfowanie po neie itp nie mam pojecia jak to rozwiazac tym bardziej ze np ctr+v dziala ok dlatego tez pytanie co moze byc nie tak i wielkie HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPP Edytowane 9 Stycznia 2007 przez MantisGhost Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MantisGhost Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Dobra nastepny problem jaki mi sie pojawil dotyczy klawaitury nie wiem czo to wina S510 czy tez xp mam nadzieje ze ktos doradzi. Moj problem polega na niedzialajaych kiektorych klawiszach skrutu takich a w sczegolnosci ctr+c co strasznie utrudnia surfowanie po neie itp nie mam pojecia jak to rozwiazac tym bardziej ze np ctr+v dziala ok dlatego tez pytanie co moze byc nie tak i wielkie HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEELPPPPPPPPPPPPPPPP <<P.S.>> Jak zwykle musialem poradzic sobie sam ... <_< bez komentarza <_< ... problem tkwil w rejestrze jak zwykle nieodzowny programik ERUNT bez ktorego moj system padlby chyba z 100 razy znowu pomogl a dla tych ktorzy opiewaja sie mianem informatykow itp specow jak za czasow rzymu WIELGACHNY KCIUK W DOL !!! (bez urazy :huh: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...