bziumak Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, Poszukuje odtwaracza MP3 w kwocie około 300 zł. Do tej pory udało mi się wynaleźć takie: Sansa Digital MP3 Player c250 - 2GB Sansa MP3 Player m250 - 2GB Sansa Digital MP3 Player c150 - 2GB Creative ZEN Nano Plus 1GB Creative ZEN V 1 GB czarny/pomarańczowy Odtwarzacz MP3 MPio FY500 - 1GB Titan Odtwarzacz MP3 MPio FY600 - 1GB Black iRiver i iPod - niestety nieosiągalne w tej cenie, no chyba, że na allegro. Zależy mi na wyborze optymalnego sprzętu, wiecie najlepszy stosunek cena/jakość. Zauważyłem, że wielu użytkowników forum ma odtwarzacze Sansa więc może to była by jakaś opcja. Średnio widzi mi się Creative, kiedyś któregoś z nich słuchałem i był bardzo cichy ale może teraz jest inaczej. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam. Edytowane 10 Stycznia 2007 przez bziumak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Rozumiem ze ilosc tematow zwiazanych z zakupem takowego urzadzenia jest niewystarczajaca. Na gorze przyklejony temat na dole kilka innych podobnych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...