LCC Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam pytanie, mam standardowo zainstalowanie Toshiby w lapku, które dostałem razem z nim. Jak przeinstaluje windę to mi przepadnie to oprogramowanie... czy można gdzieś dostać te oprogramowanie? Ściągnąć albo co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 U mnie to oprogramowanie znajduje się w katalogu ToolCD na partycji systemowej. Jeśli robię odzyskiwanie systemu z nośnika Recovery to oprogramowanie także jest przywracane. Z tego co pamiętam można to wszystko ściągnąć, ze strony Toshiba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FSC Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 U mnie to oprogramowanie znajduje się w katalogu ToolCD na partycji systemowej. Jeśli robię odzyskiwanie systemu z nośnika Recovery to oprogramowanie także jest przywracane. Z tego co pamiętam można to wszystko ściągnąć, ze strony Toshiba. ja mam u siebie program Toshiba Assist....w nim jest opcja wypalenia plytki ze sterami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errol Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 ja mam u siebie program Toshiba Assist....w nim jest opcja wypalenia plytki ze sterami Skąd masz ten programik, dali ci go z lapem?? Ja do swego dostałem tylko płytę recovery. Podczas przywracania wgrywa im się cały system i śmieci (jakieś programy, których nie chce i od razu je wyrzucam po reinstalce). Jest jakiś sposób na obejście instalowania tych pierdół?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...