jaryx Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 jak w temacie. Chodzi o to zeby: - mozna było dzieki niej zgrywac w dobrej jakosci w VHS - mozna pogiercowac - i zeby kosztowala nie duzo wiecej niz 500pln (za ile i gdzie?) Z gory thx z pomoc w wyborze. pozdr Jaryx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Najszybciej na mysl przychodzi mi uzywany GF3 Ti200 128MB VIVO, cena powinna byc w tych okolicach, nawet taniej. Na twoim procku do grania wystarczy, moj config zapewnia mi pelen luksus bez obaw o slideshow - np. w NASCAR Racing 2003 Season (gra z tego roku, tydzien temu wyszla) mam przy wszystkich opcjach grafy na full minimum 40 fps w 1600x1200@32bpp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 spokojnie ze tak. GF3ti 200 bedzie najlepszym wyborem. Hej albo stary, wez lepiej z 800zl wykombinuj i kup jakiegos Gf4 Ti4200 z VIVO i to juz ci da pelny luksus w grach a i do zgrywania miodzio - pomysl nad tym :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 POmyśl nad radeonem 9000Pro gdzieś widziałem wersje vivo i to nie tak drogo. NIe wiem czy nie czasami w komputronik'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszL Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Ja bym radził jakiegos Radeona 9000 VIVO, nie wiem jak jekosc ma sie do GF3Ti ale GF2Ti przy Radku wymieka... sprawdz na: http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=724 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak chcesz to ci za 900zł sprzedam Gainward G4Ti4200 AGP 8x VIVO/DVI 128MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kavoo Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Lekki OT: ZNIEŚLI CŁO NA SPRZĘT KOMPUTEROWY Z USA!!!!!!!A mozesz cos jasniej? Bo nie wiem czy to fakt, czy tylko pobozne zyczenie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Lekki OT: ZNIEŚLI CŁO NA SPRZĘT KOMPUTEROWY Z USA!!!!!!!A mozesz cos jasniej? Bo nie wiem czy to fakt, czy tylko pobozne zyczenie :wink: A od kiedy to było cło na sprzęt z USA?????? 8O 8O 8O Ja nie pamiętam takich czasów. Jest tylko VAT - od przesyłek wartości powyżej 150USD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak nie było jak było?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jak nie było jak było?? Przecież od dawna dla państ należących do "czegoś tam" ;) NIE MA cła na sprzęt komputerowy. Ja np. sprowadzałem na początku 2002 roku kartę grafiki z USA i nie płaciłem ŻADNEGO cła!!! . Skąd masz takie informacje??? I ile niby było to cło ??? 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...