Skocz do zawartości
Dr.Wojtas

Grafa Na Agp

Rekomendowane odpowiedzi

WItam.

Planuje w niedalekiej przyszlosci zakupic jakas karte na Agp. Obecnie korzystam z Radka 9600 PRO ale powoli staje sie za slaby. Jedyny problem to to, ze nie moge przekroczyc woty 400 zl. Zastanawiam sie czy nie byscie mogli mi czegos doradzic. Zastanawialem sie nad dwoma kartami:

Palit XpertVision GF 7300GT Sonic 256MB DDR3 TV/DVI AGPx8 - trudno dostepna

Sapphire Radeon X1300PRO 256MB DDR2 TV-out/DVI AGPx8 Lite

Krecenie kart mnie wogole nie interesuje. Jezeli to cos ulatwi to podaje tez moj sprzet

Proc: Sempron 3100+ 754

Plyta: Gigabyte GA-K8NS 2.0E nVidia nForce3-250 + SATA bulk

Pamiec: 1024 Kingston HyperX

Z gory dziekuje za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I wlasnie tego szukalem. Malo RAMU co prawda ale wazniejsza jest jakosc niz ilosc.

To w takim razie jeszcze jedno pytanie. Czy zasilka ModeCom Feel 350 pocziagnie ta karte plus to co podalem w pierwszym poscie? Mam nadzieje ze tak bo juz na nowa zasilke mnie nie stac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roznie to bywalo,niektorym odrazu po wlozeniu do kompa pokazywala 'krzaki' wiec galaxy wlasnie przez serie 7300gt i 7600gs ddr3 stracila troche na renomie

Nie bądź gołosłowny - zarzuć linkiem xD czekam :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

roznie to bywalo,niektorym odrazu po wlozeniu do kompa pokazywala 'krzaki' wiec galaxy wlasnie przez serie 7300gt i 7600gs ddr3 stracila troche na renomie

Co ty gadasz znam z 10 osób mających karty od Galaxy i nic im się nie dzieje. Poza tym na forach nikt nie narzeka na Galaxy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wiem jak ludzie opowiadaja na forum.pclab.pl :) tam byl wielki boom na karty galaxy (sam bylem na nia napalony,ale po licznych placzasz posiadaczy zrezygnowalem) ale juz sie skonczyl. pozatym 7300gt juz nigdzie nie dostaniesz chyba ze na allegro ale to tez bardzo trudno wyrwac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proc: Sempron 3100+ 754

Plyta: Gigabyte GA-K8NS 2.0E nVidia nForce3-250 + SATA bulk

Pamiec: 1024 Kingston HyperX

Nie lepiej wszystko sprzedać i kupić coś na AM2 i PCI-E? Wg mnie nie warto dalej pakować w AGP, ale to tylko twoj wybor. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wiem jak ludzie opowiadaja na forum.pclab.pl :) tam byl wielki boom na karty galaxy (sam bylem na nia napalony,ale po licznych placzasz posiadaczy zrezygnowalem) ale juz sie skonczyl.

No tylko zważ na to, że nikt sie nie przyzna ( albo rzadko który ) do tego, że spalił kartę robąc v-moda ołówkiem (ktory na tą kartę jest łatwy ) oczywiście bez użycia miernika a później narzekają że galaxy jest be. Linka prosiłem - nie masz ? więc jednak jesteś gołosłowny :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tam wiem jak ludzie opowiadaja na forum.pclab.pl :) tam byl wielki boom na karty galaxy (sam bylem na nia napalony,ale po licznych placzasz posiadaczy zrezygnowalem) ale juz sie skonczyl. pozatym 7300gt juz nigdzie nie dostaniesz chyba ze na allegro ale to tez bardzo trudno wyrwac.

Słuchaj PCLaba to daleko zajdziesz :E

Edytowane przez Valentine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchaj PCLaba to daleko zajdziesz :E

no i tu bym sie sprzeczal :> i nie pclabu tylko forum do niego przylegajacego :>

sam osobiscie uwazam ze jest to the best forum w PL jesli chodzi o tematyke kompow ale to jest moje zdanie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi