Dr.Wojtas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 WItam. Planuje w niedalekiej przyszlosci zakupic jakas karte na Agp. Obecnie korzystam z Radka 9600 PRO ale powoli staje sie za slaby. Jedyny problem to to, ze nie moge przekroczyc woty 400 zl. Zastanawiam sie czy nie byscie mogli mi czegos doradzic. Zastanawialem sie nad dwoma kartami: Palit XpertVision GF 7300GT Sonic 256MB DDR3 TV/DVI AGPx8 - trudno dostepna Sapphire Radeon X1300PRO 256MB DDR2 TV-out/DVI AGPx8 Lite Krecenie kart mnie wogole nie interesuje. Jezeli to cos ulatwi to podaje tez moj sprzet Proc: Sempron 3100+ 754 Plyta: Gigabyte GA-K8NS 2.0E nVidia nForce3-250 + SATA bulk Pamiec: 1024 Kingston HyperX Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Z tych dwóch to GeForce 7300GT a tak to bym brał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wojtas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Jakos nie widzi mi sie kupowanie przez allegro chyba ze mam pewnosc ze to jakis sklep. Od zwyklych ludzi nie chce kupowac. A w sklepie za <400zl to 7600GS raczej nie dostane:/ Wiec chyba wezme ta 7300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 No jak nie chcesz kupować od ludzi to kupuj 7300GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Może to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wojtas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 I wlasnie tego szukalem. Malo RAMU co prawda ale wazniejsza jest jakosc niz ilosc. To w takim razie jeszcze jedno pytanie. Czy zasilka ModeCom Feel 350 pocziagnie ta karte plus to co podalem w pierwszym poscie? Mam nadzieje ze tak bo juz na nowa zasilke mnie nie stac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Ta Galaxy jakaś specjalnie prądożerna nie jest, szkoda że ten zasilacz to seria Feel, ale myśle że pociągnie :wink: Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 7300 gt powinien pociągnąć. Gorzej by było z jakimś 7600gt, a o 7900gs to nawet niema co śnić że pociągnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 chcialbym tylko zaznaczyc ze nie ma nigdzie w polsce tego galaxy :) po drugie karta bardzo czesto pada,co potwierdza juz duzo osob ktore odeslaly karte na gwarancje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Wojtas Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 O tym ze czesto pada to nie slyszalem. Ja to same dobre rzeczy o tej karcie slyszalem. Zreszta zanim mi sie gwarancja skonczy to juz bede mial nowa karte bo to jest jedynie okres przejsciowy. Gdzies tak za rok zmieniam kompa na pci-e wiec i karte sie zmieni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 po drugie karta bardzo czesto pada,co potwierdza juz duzo osob ktore odeslaly karte na gwarancje Nikomu nie padła bez przyczyny, tylko dlatego że v-mody robili :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 roznie to bywalo,niektorym odrazu po wlozeniu do kompa pokazywala 'krzaki' wiec galaxy wlasnie przez serie 7300gt i 7600gs ddr3 stracila troche na renomie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 roznie to bywalo,niektorym odrazu po wlozeniu do kompa pokazywala 'krzaki' wiec galaxy wlasnie przez serie 7300gt i 7600gs ddr3 stracila troche na renomieNie bądź gołosłowny - zarzuć linkiem xD czekam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 roznie to bywalo,niektorym odrazu po wlozeniu do kompa pokazywala 'krzaki' wiec galaxy wlasnie przez serie 7300gt i 7600gs ddr3 stracila troche na renomieCo ty gadasz znam z 10 osób mających karty od Galaxy i nic im się nie dzieje. Poza tym na forach nikt nie narzeka na Galaxy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 ja tam wiem jak ludzie opowiadaja na forum.pclab.pl :) tam byl wielki boom na karty galaxy (sam bylem na nia napalony,ale po licznych placzasz posiadaczy zrezygnowalem) ale juz sie skonczyl. pozatym 7300gt juz nigdzie nie dostaniesz chyba ze na allegro ale to tez bardzo trudno wyrwac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Driden Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Proc: Sempron 3100+ 754 Plyta: Gigabyte GA-K8NS 2.0E nVidia nForce3-250 + SATA bulk Pamiec: 1024 Kingston HyperX Nie lepiej wszystko sprzedać i kupić coś na AM2 i PCI-E? Wg mnie nie warto dalej pakować w AGP, ale to tylko twoj wybor. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 ja tam wiem jak ludzie opowiadaja na forum.pclab.pl :) tam byl wielki boom na karty galaxy (sam bylem na nia napalony,ale po licznych placzasz posiadaczy zrezygnowalem) ale juz sie skonczyl.No tylko zważ na to, że nikt sie nie przyzna ( albo rzadko który ) do tego, że spalił kartę robąc v-moda ołówkiem (ktory na tą kartę jest łatwy ) oczywiście bez użycia miernika a później narzekają że galaxy jest be. Linka prosiłem - nie masz ? więc jednak jesteś gołosłowny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 na pclabie jest szukajka zrabana ale jak znajde troche czasu to zapodam pare linkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valentine Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) ja tam wiem jak ludzie opowiadaja na forum.pclab.pl :) tam byl wielki boom na karty galaxy (sam bylem na nia napalony,ale po licznych placzasz posiadaczy zrezygnowalem) ale juz sie skonczyl. pozatym 7300gt juz nigdzie nie dostaniesz chyba ze na allegro ale to tez bardzo trudno wyrwac. Słuchaj PCLaba to daleko zajdziesz :E Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Valentine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 weź tego Palita 7300GT. Palit jakiś czas temu przejął Gainwarda i ma bardzo solidnie wykonane karty. Galaxy jak z opini wynika świetnie się kręcą ale przychyle się giecka - lubią gwarancyjne wojaże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giecek Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Słuchaj PCLaba to daleko zajdziesz :Eno i tu bym sie sprzeczal :> i nie pclabu tylko forum do niego przylegajacego :> sam osobiscie uwazam ze jest to the best forum w PL jesli chodzi o tematyke kompow ale to jest moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...