Skocz do zawartości
sinus

Kość biosu do 8RDA

Rekomendowane odpowiedzi

W pierwszy dzień po zakupie tego mobo wywaliło mi biosa i 9 dni czekałem, az w pronoxie zmienią kość biosu.

Nie mogę sobie pozwolić na brak kompa, nawet na kilka dnoi, więc doszłem do wniosku, że kupie dodatkową kość biosu, nagram ją i w wypadku powturzenia się tego wypadku będę zabezpieczony.

Tylko gdzie mogę taką kość dostać i jaka jest orientacyjna cena :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja widzialem na forum NfroceHQ jak koles napisal do TECH SUPPORT i poprosil o kosc biosu bo cos mu sie tam stalo. No i mu odeslali :-) za darmo. A ja poprosilem o nalepke :-) na bude Nforce inside hehe :-) i tez dostalem :P, ale juz nie wysylaja po za USA - fartlo mi sie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja widzialem na forum NfroceHQ jak koles napisal do TECH SUPPORT i poprosil o kosc biosu bo cos mu sie tam stalo. No i mu odeslali :-) za darmo. A ja poprosilem o nalepke :-) na bude Nforce inside hehe :-) i tez dostalem :P, ale juz nie wysylaja po za USA - fartlo mi sie.

zapodaj link do tego forum :)))

:D i opisz gdzie prosiles o nalepke :D moze i mi sie farnie :) wiem ze nie wysylaja poza granice USA ale licze na farta :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W pierwszy dzień po zakupie tego mobo wywaliło mi biosa i 9 dni czekałem, az w pronoxie zmienią kość biosu.

Nie mogę sobie pozwolić na brak kompa, nawet na kilka dnoi, więc doszłem do wniosku, że kupie dodatkową kość biosu, nagram ją i w wypadku powturzenia się tego wypadku będę zabezpieczony.

Tylko gdzie mogę taką kość dostać i jaka jest orientacyjna cena :?:

jezeli pracujesz w jakiejs firmie zamów na nią katalog ELFA albo KONRADA. Tam mają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...