sinus Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 W pierwszy dzień po zakupie tego mobo wywaliło mi biosa i 9 dni czekałem, az w pronoxie zmienią kość biosu. Nie mogę sobie pozwolić na brak kompa, nawet na kilka dnoi, więc doszłem do wniosku, że kupie dodatkową kość biosu, nagram ją i w wypadku powturzenia się tego wypadku będę zabezpieczony. Tylko gdzie mogę taką kość dostać i jaka jest orientacyjna cena :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ostatnio widzialem na allegro calkiem wiele propozycji sprzedazy kosci biosu - poszukaj a napewno znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a ja widzialem na forum NfroceHQ jak koles napisal do TECH SUPPORT i poprosil o kosc biosu bo cos mu sie tam stalo. No i mu odeslali :-) za darmo. A ja poprosilem o nalepke :-) na bude Nforce inside hehe :-) i tez dostalem :P, ale juz nie wysylaja po za USA - fartlo mi sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 a ja widzialem na forum NfroceHQ jak koles napisal do TECH SUPPORT i poprosil o kosc biosu bo cos mu sie tam stalo. No i mu odeslali :-) za darmo. A ja poprosilem o nalepke :-) na bude Nforce inside hehe :-) i tez dostalem :P, ale juz nie wysylaja po za USA - fartlo mi sie.zapodaj link do tego forum :))) :D i opisz gdzie prosiles o nalepke :D moze i mi sie farnie :) wiem ze nie wysylaja poza granice USA ale licze na farta :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exyte Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 W pierwszy dzień po zakupie tego mobo wywaliło mi biosa i 9 dni czekałem, az w pronoxie zmienią kość biosu. Nie mogę sobie pozwolić na brak kompa, nawet na kilka dnoi, więc doszłem do wniosku, że kupie dodatkową kość biosu, nagram ją i w wypadku powturzenia się tego wypadku będę zabezpieczony. Tylko gdzie mogę taką kość dostać i jaka jest orientacyjna cena :?: jezeli pracujesz w jakiejs firmie zamów na nią katalog ELFA albo KONRADA. Tam mają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 szymon obudz sie !! podaj link do forum :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...