MAGIC Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Poszukuje programu którym bym mógł ograniczyć szykość internetu na sieci Prowadzę cafejkę internetową na 2Mb łączu ale niestety są ograniczenia 25GB :( A małolaty przychodzą i ściągają wszystko co popadnie bo transfery dobre Tylko szukam takiego programu który będzie mógł to zrobić w LAN`ie ponieważ nie mam dostępu do routera który jest od operatora a operator umywa ręce i nie chce przestawić mi parametrów :( Bardzo prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 każesz komuś zapłacić za dostęp do netu i ograniczysz mu parametry? i kafejka na 2Mbit :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 nie chodzi mi o to żeby jak ktoś zaczyna coś ściągać żeby ograniczyć bo jak raczynają ściągać jakimiś Aresami eMule i innymi badziestwami to strasznie zwalnia u wszystkich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 To polokuj porty na router'ze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) pisałem że nie mam dostępu do routera Edytowane 10 Stycznia 2007 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 witam http://www.netlimiter.com/download.php ale serwer sieciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 kafejfka na neo 2mbit :):):) to niektorzy wiecej maja w domu -a tak serio to kto wogole stawia kafejke na neo z limitami :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 to nie neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak nie neo to nie powinno byc limitow . Nie lepiej bylo <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to co mam w podpisie za 400z ł miesięcznie?? Pozatym może użyj netlimitera, ale 2Mbita na kafejkę to jakieś nieporozumienie i transfery dobre :). Dobry transfer to ze 2mb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 albo daj userom prawa do instalacji oprogramowania pod OSem i powywalaj te ściągacze .... tylko gg, skype i gry .. albo co tam jeszcze chcesz :D Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) no właśnie jak gdzie poustawiać żeby niemożna było zainstalować tylko tych programów typu Ares eMule Sharezza Kazza itp coś w rejestrze czy gdzieś ustawić żeby nie można było tego syfu zainstalować można coś takiego zrobić ??? albo jakiś darmowy programik który bym zainstalował na każdym kompie a na swoim bym mógł wyłączać uruchomione procesy i programy i mieć pełną obsługę dysków bo windows ogranicza dostęp do folderów systemowych . Edytowane 13 Stycznia 2007 przez MAGIC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Konto z ograniczeniem i tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 cos slabo widze twoja administracja ta kafejka :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) W szkołach są stosowane tzw. cenzory czyli programy do ograniczania możliwości działania na kompie może takie coś na każdym zainstaluj i już. Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Soften Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Akurat cenzor to nazwa konkretnego programu i ogranicza tylko dostep do stron(w dodatku blokuje sobie co chce i nie da si normalnie przeglądac normalnych stron). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 greg505 jak słabo widzisz to idz do okulisty ja poprostu nie chce zakładać całego ograniczenia niech sobie instalują jakieś gry, GG, Skype, Tlena itp Ale eMule, Kazzy poprostu blokują ten badziewiasty router co go od operatora (Multimedia) dostałem i jak ktoś zainstaluje taki syf to się zaraz wszystko sypie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...