Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Witam mam pewnien problem chcialem zebyscie mi doradzili chcialem kupci 8rda+ ale go niggdzie nie ma i bedzie dopiero pod koniec przyszlego tygodnia tak wiec troche dlugo jak dla mnie , nie chodzi mi o dzwiek poniewaz toitak nie bede z niego korzystal ( mam karte dzwiekowa taka jak w opisie ) , i z tych dodatkowych portów jakie daje nam "+" ale samego 8RDA tez nigdzie nie ma heh , poprostu chcialem sie zapytac jaka mam kupic plyta moge na nia przeznaczyc do 800 zł , chodzi tu głównie o podkrecanie poniewaz 1700+(0,13) bez problemu wyciagne 2600+ , tak wiec chcialbym zeby ta plytka byla rownie dobra do podkrecania , noi oczywiscie zeby obslugiwala ddr 400MHz ramy , prosze pomozcie mi , nie odsylajcie mnie do opcji szukaj bo poprostu nie ma tam tego typu , tzn pewnie gdzies jest ale chodzi mi o nowe mogele kart a one wychodza z miesiaca na miesiac . Sorki ze sie tak rozpisalem ale hehe tak jakos z gory dziekuje wam za pomoc i pozdrawiam serdecznie Snake16 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Możesz sobie zapodać Asusa na nForsie albo Solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ale prosilbym o konkretne mogele :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ale prosilbym o konkretne mogele :]Oto one :) Asus A7N8X Soltek 75FRN-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
difrat Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 soltek frn - l , kosztuje tak okolo 450 zl - tylko nie ma soundstorma - wiec gorszy dzwiek. apropo's 8rda+ jest niedostepny. ktos wie jaki ten soltek ma dzwiek. czy da sie do niego podlaczyc glosniki creativa 5.1 i jaka bedzie jego jakosc? bede wdzieczny za odp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ok dzieki zamowilem w sirius.pl plytke asusa A7N8X , jutro juz bede mial to powiem jak sie sprawuje , pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jeszcze mialem tylko potwierdzic Volcano7+ wysyarczy zeczy ostudzic 1700+ podkreconego do 2600+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a i jeszcze jedno wiatraczek ustawic na :Low , M czy High ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jeszcze mialem tylko potwierdzic Volcano7+ wysyarczy zeczy ostudzic 1700+ podkreconego do 2600+ ? spokojnie wystarczy V7+ do ostudzenia takiego proca nawet wiekszego a wiatrak ustaw na low spokojne schłodzi i bedziesz miał cicho jak makiem zasiał :wink: przesmaruj proca jakąś dobra pastą i bedzie cool Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 hehe to superowo :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 niedlugo moja pierwsza 50-siatka postow hehe jeszcze tylko 3 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ale prosilbym o konkretne mogele :]Oto one :) Asus A7N8X Soltek 75FRN-L model Asusa Delux ma fajne bajerki (ale nie jestem pewnien czy tak to sie dokladnie nazywa) www.frazpc.pl tam masz recenzje plytek na nForce2 !!! polukaj sobie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jeszcze mialem tylko potwierdzic Volcano7+ wysyarczy zeczy ostudzic 1700+ podkreconego do 2600+ ? Na 2600+ na AC ?? Powodzenia (czy aby marzenia nie przerosły realów ?) I niech się kręci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Pretorian! V7+ na low nie schłodzi Antka 1700@2600!!! temperatura pewnie bedzie ok55=60 stopni!! A to już dużoooo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jeszcze mialem tylko potwierdzic Volcano7+ wysyarczy zeczy ostudzic 1700+ podkreconego do 2600+ ? Na 2600+ na AC ?? Powodzenia (czy aby marzenia nie przerosły realów ?) I niech się kręci ... "Spokojnie" chodzi nawet 2800XP+ (2200MHz) na AC. Jest to max na AC ale można potestować. Na jakieś 2180MHz jest już w pełni stabilnie i temp w stresie ok. 47 stopni. I to nadal na AC. Procek oryginalnie oczywiscie 1700XP+ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 to moze byc na low czy nie :] ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 na low napewno NIE ja swojego mam obecnie podkręconego na 1.84 Ghz V7+ mam na medium, otwarta obudowę i mam temp w stresie ok 42 a teraz 40! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 to ja juz nic nie kapuje jedni mowia tak a drudzy tak .... to w konczy jak ustawie na MAX'a to napewno sie nie przegrzeje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a i jeszcze jedno jesli chodzi o chlodzenie obudowy to mam 4x Cooler master Blue LED . TAk wiec jest dobrze chlodzona , obudowe tez mam Cooler mastera :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 jak ustawisz na maxa to pewnie sobie poradzi, ale chodzi jak szuszarka jakaś (jak Ci hałas nie przeszkadza to luz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 aa to juz sprawa może wyglądać inaczej... ja nie mam chłodzenia w do obudowy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 hehe wiem jak chodzi :] ale mam dobrze wyciszona obudowa to prawie nic nie slysze :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 spruboje na medium piniewam mam chlodzenie obudowy to pewnie terz duzo daje to powinno byc ok , a jak bedzie za Cieplo to wlacze high :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...