Tomek.czwa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ostatnio spadła wydajność mojej karty graficznej kiedyś w call of duty 2 grałem na 1024 wszystko max oprócz cieni i fps nie spadały poniżej 30fps teraz jest koło 15 nawet na dx7 zwalnia. Kartę kiedyś podkręcałem ale ją odkręciłem i chodzi normalnie po podkręceniu to samo. Robiłem formata nic nie pomogło. Co mogło spowodować taki problem?? Jak można go naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sprawdz w sterowniku czy nie masz wymuszonych FSAA i Anizo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Albo jak ją podkrecales to przegrzały się pamieci ale to by arty wyskakiwały raczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek.czwa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Nie ale i tak zawsze grałem na aniso i aa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...