lopik_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Szukam programu który potrafi zrobić z dysku serwer FTP. Chodzi o to , żeby ktoś mógł ściągać z mojego dysku dane. Miałem kiedyś taki soft ale stracił się, i nazwy też nie pamiętam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Serwer ftp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Hmm nie wiem czy te programy to potrafią ;/ Chodzi mi o coś takiego: - uruchamiam program, wybieram folder / dysk (jaki chce) i program jakoś generuje link - robi z tego folderu / dysku ftp, i otwieram ten link w przeglądarce i mam stronę ftp z wszystkimi plikami w tym katalogu. Ktoś kilka na jakiś plik i go pobiera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Dokladnie do tego sa te programy kazdy umozliwia postawienie na swoim kompie ftp'a . Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Ok ściągnąłem ten: http://www.idg.pl/ftp/pc_3803/GuildFTPd.0.999.9.html I nie widzę nic takiego żeby mi otwierało stronę, z listą programów w folderze. Folder ustawiłem, IP , i inne. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...