marcys-- Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Witam, mam dawa Bluetoothy do wyboru: http://www.allegro.pl/item154309403_legaln...r_v2_0_edr.html http://www.allegro.pl/item155021349_markow...w_2l_fv_ss.html który z nich wybrać ? a może polecicie coś innego? z góry dzięki! :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam takiego KLIK Działa. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) a ja mam coś takiego i tez daje radę http://www.allegro.pl/item154281754_blueto...d_z_softem.html transfer i odległość przesyłu danych może nie są imponujące ale da się przeżyć ;) Edytowane 10 Stycznia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Do dwóch kolegów wyżej --> autor tematu nie prowadazi badań statystycznych, kto jaki ma BT, więc jeśli nie chcecie pomóc, to nie musicie wypisywać co tam ciekawego posiadacie. Do autora --> Nie wiem po co chcesz kupować takie drogie, skoro nawet najdroższy BT będzie wolny w porównaniu z kablem w przypadku przesyłania większej ilości muzyki. Nauczyłem się, że nie warto kupować tych najdroższych. Wystarczy wziąć coś niedrogiego i w solidnej obudowie. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Poza tym, już był temat o wyborze BT, zawsze można by odkopać, rajt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Do dwóch kolegów wyżej --> autor tematu nie prowadazi badań statystycznych, kto jaki ma BT, więc jeśli nie chcecie pomóc, to nie musicie wypisywać co tam ciekawego posiadacie.Do kolegi moderatora. Autor tematu wyraźnie napisał "a może polecicie coś innego?". Mój post to była moja propozycja. :wink: A zatem szczerze polecam przedstawiony przeze mnie BT. Instalacja oprogramowania zarządzającego nie stanowi problemu i jest bardzo przyjazna. Po instalacji wystarczy podłączyć urządzenie do wolnego portu USB komputera. Następnie korzystając z owej aplikacji kojarzymy BT z telefonem i mamy połączenie. Jako że posiadam Nokię to używam Nokia PCSuite. Oprogramowanie to współpracuje z linkowanym przeze mnie BT. Sam moduł jest mały (nawet bardzo mały) i wygodny w użyciu. Jeżeli coś jeszcze chciałbyś się o nim dowiedzieć to chętnie odpowiem. //edit Wybacz, ale Twój post w żaden sposób nie wyglądał na polecanie czegokolwiek. "Mam ten. Działa" - w żaden sposób nie można się tu doszukać, czemu miałbyś go poleciać, bo chyba nie tylko dlatego że działa. I kończymy OT, jeśli masz do napisania coś wartościowego merytorycznie, to będzie to mile widziane. narcyz Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Pigmej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) 2463533[/snapback] Do dwóch kolegów wyżej --> autor tematu nie prowadazi badań statystycznych, kto jaki ma BT, więc jeśli nie chcecie pomóc, to nie musicie wypisywać co tam ciekawego posiadacie. w takim razie polecam ten co podałem wyżej bo ma przystępną cenę, dobre wykonanie, przyjemną w dotyku gumowaną obudowę i nie ma problemu z instalacją i kompatybilnością. @marcys-- poza tym tak jak napisał narcyz to do zgrywania muzyki lepiej nadaje się kabel, ale nie napisałeś do czego przegrywania ten BT więc to mogą być tylko nasze domysły Edytowane 11 Stycznia 2007 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 Taki bluetooth reklamują, ze dzieki antence ma zasięg 150m zajrzyjmy do środka: :lol: :lol: I takiego Ci nie polecam, ciągle się wiesza i cały czas mam z nim jakies problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonatan007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 adamm , ta antenka to ściema . Tak na prawdę to tylko plastkowy dodatek , który nie jest z niczym połączony . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2007 adamm , ta antenka to ściema . Tak na prawdę to tylko plastkowy dodatek , który nie jest z niczym połączony .No właśnie to pokazałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 2 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2007 a ja mam coś takiego i tez daje radę http://www.allegro.pl/item154281754_blueto...d_z_softem.html transfer i odległość przesyłu danych może nie są imponujące ale da się przeżyć ;) ...też mam taki i polecam. Najważniejsze że jest malutki i nie wadzi przy grzebaniu przy USB i ma przesuwaną zakrywkę wbudowaną w obudowę - nie ma obaw, że kapsel się zgubi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...