case Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 zamierzam kupic sobie conieco w http://store.yahoo.com/sidewindercomputers/ przykladowe ceny Thermalright SK6+ $14.95, cena za dwa $26.50 Thermalright SK-7 $22.95, cena za dwa $40.00 :twisted: ja bede kupowal wlasnie chyba sk-7 i sk6 , przesylka kosztuje cos kolo 20$ pewnie , wiec na 3-4 osoby chyba by sie oplacalo jak ktos jest chce sie dolaczyc niech pisze w tym topicu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jak beda chetni to mysle ze sie skusze na kontroler do wiatraczkow vanteca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jak beda chetni to mysle ze sie skusze na kontroler do wiatraczkow vanteca. :arrow: no ja tez bym sie pokusil o taki kontroler - srebrny. tylko jak by to wygladalo od strony formalnej case? kiedy pieniadze itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 jak beda chetni to mysle ze sie skusze na kontroler do wiatraczkow vanteca. :arrow: no ja tez bym sie pokusil o taki kontroler - srebrny. tylko jak by to wygladalo od strony formalnej case? kiedy pieniadze itp.? pewnie trzaba bedzie przelac kase komus kto ma karte z mozilowscia placenia. jak dostanie towar to porozsyla nam i tyle. kwestia zaufania. PS. ten srebrny jest wypasik.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 mam vise tzw wypukla i raczej na pewno da sie z niej placic , spytam jeszcze w banku . a co do kasy to mozemy zrobic podobnie jak w watku z kupowaniem w dangerden.com ewentualnie zaporoponujcie cos innego . Ja jestem otwarty na propozycje , bo dosyc mi zalezy na tym . Te sk6+ sa 4 razy ! tansze niz u nas i pozatym za 20$ mam sk7 ktory nie jest w polsce dostepny :) ps jeszcze staram sie dogadac z kumplem ktory wraca ze stanow zeby mi to wziol , wtedy odpada wysylka i clo jak sie uda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 ta karta mozesz smialo placic - chodzi o to ze ma to byc karta embosowana - czyli z nadrukiem. albo visa clossic ew gold ;) lub master cardy. ja tak jak mowilem pisze sie na to, tylko teraz mam problem z siankiem bo wybulilem sie na karte graf. ale na poczatku marca bede mial gotowke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 [...]a co do kasy to mozemy zrobic podobnie jak w watku z kupowaniem w dangerden.com ewentualnie zaporoponujcie cos innego[...] :arrow: mozesz napisac jakie tam bylo rozwiazanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 na czesci komputerowe podobno nie ma cla. Tak powiedzial celnik jebiac mi 50% za jakies koszulki. :lol: zostaje jeszcze vat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Jeśli byłaby znana cena przesyłki, jak z tym cłem itp. to ja bym sie pisał na dwa sk6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 jak beda chetni to mysle ze sie skusze na kontroler do wiatraczkow vanteca. Nie no wyje...... , jak nie wyjdzie za drogo to też chcem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 narazie wyslalem maila o cene 2 * panel vanteca i 2 * sk 7 poczekam co odpisza i napisze nastepnego mail z pytaniem o ewentualne znizki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 narazie wyslalem maila o cene 2 * panel vanteca i 2 * sk 7 poczekam co odpisza i napisze nastepnego mail z pytaniem o ewentualne znizki :) dobrze dzialasz, tak dalej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 kurde maly zonk odpisali mi jak przyjmuja platnosci visa niestety nie bo tylko od mieszkancow usa a paypal nie dziala dla polakow :( jeszcze jest wire transfer ale to drogo wychodzi napisze jeszcze do kolesia moza da sie to jakos zalatwic z ta moja visa acha przesylka standardowo jak na http://ircalc.usps.gov czyli okolo 20$ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 14 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2003 Case, jak będzie wiadomo co i jak to mnie powiadom. (Zastanawiam się czy ten czarny panel nie byłby lepszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 Chyba wezmę pomkę Swiftecha i blok wodny. Case jak już będziesz kupował to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 16 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2003 sprawa idzie powoli do przodu kase mozna wyslac przez money order ze stronki www.bidpay.com przesylka wyniesie okolo 20$ a money order okolo 10 $ na 6 osob wychodzi okolo 20zl na glowe doplaty nie wiem jeszcze ile sie placi cla / podatku /vat ? wyslalem im maila czy money order moze byc jak odesla potwierdzenie to mozemy sie zaczac powaznie umwawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 sprawa idzie powoli do przodu kase mozna wyslac przez money order ze stronki www.bidpay.com przesylka wyniesie okolo 20$ a money order okolo 10 $ na 6 osob wychodzi okolo 20zl na glowe doplaty nie wiem jeszcze ile sie placi cla / podatku /vat ? wyslalem im maila czy money order moze byc jak odesla potwierdzenie to mozemy sie zaczac powaznie umwawiac Ani cła, ani podatku się nie płaci. Prosisz po prostu sklep, żeby Ci to wszystko wysłał jako "Gift" (no i odliczyli od razu Vat, chyba, że nie był wliczony w cenę) i będzie ok. Ludzie z Australii sprowadzali konsole, a paczki miały wartość nawet 700USD i nic nie placili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Case Kiedy dokładnie składasz zamówienie bo jeśli miałbym kase 3 dni przez złożeniem zamówienia to bym sie pisał na zasilacz i jakies katody .... tylko musze wiedziec kiedy robicie zamówienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 Tylko uprzedź w miarę wcześnie, że zamawiamy - tak z tydzień albo przynjmniej kilka dni przed. Właśnie prowadzę rozmowy ze sklepem na temat zamówienia (ale tego co ja bym zamawiał). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja wwam powiem poczekajcie... lada dzien zostanie odpalony serwis ktorego nazwa jest tu zakazana... ale na priv podam adres jak ktos chce. bedzie tam sklep z czesciami z usa i canady.. i jest duza szansa ze przesylka bedzie gratis, a napewno bedzie kosztowala grosze.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 hehe, zobaczymy jak to bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 ja bym sie takze na jakis zakup pisal, wiec uprzedzcie jesli dojdzie juz co do czego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 17 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2003 a ja wwam powiem poczekajcie... lada dzien zostanie odpalony serwis ktorego nazwa jest tu zakazana... ale na priv podam adres jak ktos chce. bedzie tam sklep z czesciami z usa i canady.. i jest duza szansa ze przesylka bedzie gratis, a napewno bedzie kosztowala grosze.. Powiem jedno - jak ten sklep powstanie, to przez pierwszy miesiąc będzie taki nalot, że nie wyrobi. A ci co zamówili z Ameryki będą go wyklinać przy każdej okazji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 Na Boga rzuccie jakies namiary na ten cudowny sklep. 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 no wlasnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 ocmaster.com ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 oki.. pewnie dlugo to tu nie posiedzi... ale co mi tam. www.ocmaster.com sklepu jeszcze niema.. taj jak pisalem.. lada dzien :P czyli w przeciagu tyg. mx zostanie odpalony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crategus Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 wiem, ze jeszcze sklepu nie ma, ale jak dlugi czas realizacji zamowienia jest przewidywany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 wiem, ze jeszcze sklepu nie ma, ale jak dlugi czas realizacji zamowienia jest przewidywany? crategus ale masz wypas podpis :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 18 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2003 hehe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...