pasTerzu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Mam zewnetrzny tuner tv na usb - i dwa kompy - na obu xp sp2 - na laptopie tuner dziala bez problemow natomiast na stacjonarnym podczas oglądania bardzo często się po prostu zawiesza. Podczas normalnego użytkowania kompa oczywiście zwisów nie ma tylko jeśli ogląda się na nim TV. Ktoś ma może jakąś koncepcję co może być nie tak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Np. sterowniki. Tylko nie powiem do czego bo nic nie wiem o sprzecie ktory rodzi problemy... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasTerzu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Np. sterowniki. Tylko nie powiem do czego bo nic nie wiem o sprzecie ktory rodzi problemy... :| sterowniki do tunera wgrywane z tej samej plyty byly na oba kompy - ten stacjonarny to: gigabyte M266A celeron 2 ghz 256 ddr 80 gb hdd CD/DVD geforce jakiś chyba 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sterowniki - bardzo możliwe Włóż tuner w inny slot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasTerzu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Sterowniki - bardzo możliwe Włóż tuner w inny slot zewnetrzny na usb ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 (edytowane) Ale kicha no tak :D :D :D :lol: :lol: :lol: edit Właśnie tak sobię pomyslałem czy sprawdzałeś we wszystkich wejściach USB Edytowane 10 Stycznia 2007 przez Dziuby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasTerzu Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 powiem szczerze że nie - sprawdze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2007 Osobiśie nigdy nie miałem doczynienia z tunerami USB i muszę powiedzieć że sytuacja jest dosyć śmieszna, zrozumiałbym jakby jakość odbioru byłaby dziadoska ale żeby wieszało kompa to chyba musi być coś z USB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...