Skocz do zawartości
AVENGER

Zaraz sie chyba potne, grrrrrrrr...

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowni forumowicze, powiedzcie mi co robic. Siedze juz 2 dzien i szukam gdzie mozna nabyc SISa 655 i h*** ni ma nigdzie. W komputroniku powiedzieli "niewiemy, prwawdopodbny wydaje sie byc poniedzialek". A i dochodzi problem steppingu. Czy plyty ktore zaraz wejda do sprzedazy beda stepA czy stepB. Jesli A to <span style="color:red;">[ciach!]</span>** i kupuje i845PE (Asus/Gigabyte), a jesli B to gdzie sie podzialo A ? Bylo tylko "press relase" ?

No i ostatnia sprawa jestem z natury czlwowiekiem niecierliwym i niezabardzo podoba mi sie perspektywa "moze w poniedzialek", tymbardziej ze mam teraz ferie, potem znow studia (informatyka ofcoz:) i niebede mial czasu. Wiec moje ostatnie pytanko czy zrobie duzy blad biorac i845PE ?? Procek bedzie P4 2GHz (musze osiagnac 20x133, bo inaczej sprzet przez okno :)

Odpiszcie do 18, bo moze jeszcze dzis zakupie sprzeta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzieki chlopaki za przeszukanie. Ale opowiedzcie mi jeszcze na 1 pytanko...czy bardzo umocze kupujac teraz i845 czy tylko troszke :):)

Do o/c to nawet lepiej intel bedzie sie nadawal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem, to ASUS P4SDX jest na step B0, ale nie wiem czy można go u nas dostać..

Na twoim miejscu bym poczekał, dlatego że i845pe nie da ci DualChannela i agp x8 (chociaz przy tym ostatnim to niewielka różnica).

lub jeżeli nie chcesz czekać a mieć bardzo dobrą płytke pod p4, to dorzuć kasiory i kup cos na i7205 (GraniteBay) np. Asusa P4G8X - cena około 1000zł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E7205 miał błędy z agp 3.0 w przedpremierowych płytkach, potem jakiś serwis, theinquirer chyba rozniósł wiadomość o tym, płyty sprzedawane teraz pozbawione są tego błędu... ale w świadomości wielu osób zostało przekonanie, że coś jest nie tak ! Na jakimś z serwisów, jakiś czas temu, był temat ~ "Nie ma błędów agp w GraniteBay", czy coś podobnego, gdzie wszystko wyjaśniono, ale chyba mało kto czytał tego newsa...

btw. lechoo np. na http://www.benchmark.pl/ w recenzji Intel E7205, po prawej stronie, 4 recenzja... pewnie sami nie testowali, tylko przepisali skąś te bzdury.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Szanowni forumowicze, powiedzcie mi co robic. Siedze juz 2 dzien i szukam gdzie mozna nabyc SISa 655 i h*** ni ma nigdzie."

Wiesz dlaczego nie mozesz znalesc ? bo te slowo na h*** piesz sie przez ch -> o tak :ch*** ;) ;) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...