AVENGER Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Szanowni forumowicze, powiedzcie mi co robic. Siedze juz 2 dzien i szukam gdzie mozna nabyc SISa 655 i h*** ni ma nigdzie. W komputroniku powiedzieli "niewiemy, prwawdopodbny wydaje sie byc poniedzialek". A i dochodzi problem steppingu. Czy plyty ktore zaraz wejda do sprzedazy beda stepA czy stepB. Jesli A to <span style="color:red;">[ciach!]</span>** i kupuje i845PE (Asus/Gigabyte), a jesli B to gdzie sie podzialo A ? Bylo tylko "press relase" ? No i ostatnia sprawa jestem z natury czlwowiekiem niecierliwym i niezabardzo podoba mi sie perspektywa "moze w poniedzialek", tymbardziej ze mam teraz ferie, potem znow studia (informatyka ofcoz:) i niebede mial czasu. Wiec moje ostatnie pytanko czy zrobie duzy blad biorac i845PE ?? Procek bedzie P4 2GHz (musze osiagnac 20x133, bo inaczej sprzet przez okno :) Odpiszcie do 18, bo moze jeszcze dzis zakupie sprzeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake16 Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 a sprobuj na http://www.sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 No i mamy po 18 i zero odpowiedzi. No to dzis juz niczego nie kupie :( Ale moze jednak uktos udzieli mi jakiej kolwiek odpowiedzi ?????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Przejzalem 3 sklepy i nic. Nigdzie nie ma SIS655. "Najswiezsze" SIS'y jakie sa to 651. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Sprawdź tutaj http://www.gex.com.pl/ :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AVENGER Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Wielkie dzieki chlopaki za przeszukanie. Ale opowiedzcie mi jeszcze na 1 pytanko...czy bardzo umocze kupujac teraz i845 czy tylko troszke :):) Do o/c to nawet lepiej intel bedzie sie nadawal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Z tego co wiem, to ASUS P4SDX jest na step B0, ale nie wiem czy można go u nas dostać.. Na twoim miejscu bym poczekał, dlatego że i845pe nie da ci DualChannela i agp x8 (chociaz przy tym ostatnim to niewielka różnica). lub jeżeli nie chcesz czekać a mieć bardzo dobrą płytke pod p4, to dorzuć kasiory i kup cos na i7205 (GraniteBay) np. Asusa P4G8X - cena około 1000zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 no wlasnie. albo wogule sie na platforme AMD przezuc ;) joke :D GraniteBay jest ponoc jeszcze niedopracowane wiec nie ma sie w co pakowac, jakies bledy w obsludze AGPx8. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 (...) GraniteBay jest ponoc jeszcze niedopracowane wiec nie ma sie w co pakowac, jakies bledy w obsludze AGPx8.Daj linka do strony, gdzie tak pisali... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Pisali tak nawet na www.intel.com ;-) Sprawa błędów dotyczy niezgodności sygnałów northbridge'a ze standartem AGP v.3.0 i niepoprawnej obsługi AGP Prefetch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 E7205 miał błędy z agp 3.0 w przedpremierowych płytkach, potem jakiś serwis, theinquirer chyba rozniósł wiadomość o tym, płyty sprzedawane teraz pozbawione są tego błędu... ale w świadomości wielu osób zostało przekonanie, że coś jest nie tak ! Na jakimś z serwisów, jakiś czas temu, był temat ~ "Nie ma błędów agp w GraniteBay", czy coś podobnego, gdzie wszystko wyjaśniono, ale chyba mało kto czytał tego newsa... btw. lechoo np. na http://www.benchmark.pl/ w recenzji Intel E7205, po prawej stronie, 4 recenzja... pewnie sami nie testowali, tylko przepisali skąś te bzdury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jump3r Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 "Szanowni forumowicze, powiedzcie mi co robic. Siedze juz 2 dzien i szukam gdzie mozna nabyc SISa 655 i h*** ni ma nigdzie." Wiesz dlaczego nie mozesz znalesc ? bo te slowo na h*** piesz sie przez ch -> o tak :ch*** ;) ;) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2003 Jest juz topic o płytach na SIS655. Więc się nie pocinaj tylko tam szukaj. Nic wiecej nie wiadomo. Sam szukam tej płytki wszedzie gdzie sie da... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...