Pretorian Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 witam gdzie moge kupić uszczelki żebym mógł sobie przymocować plexiglass do obudowy. i jeszcze jedno może ktoś zna jakiś nr. kontaktowy do sklepu GOLV dzięki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 gdzie moge kupić uszczelki żebym mógł sobie przymocować plexiglass do obudowy Niedokonca wiem o co chodzi ale moze wyciac z detki rowerowej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 chodzi mi oto żeby zribić sobie taką szybke w bocznej części obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Oto i stronka na ktorej mozesz ta gumke kupic. http://www.overclocking.com.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 www.4max.cpm.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 gumke mozesz kupic na www.durex.pl :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 niewiecie czy mozna kupić 1.5 metra w overclcking.com.pl bo cena jest za 1metr??????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 niewiecie czy mozna kupić 1.5 metra w overclcking.com.pl bo cena jest za 1metr???????????????????Pewnie kosztuje z 300 pln to lepiej nie kupuj 2 metrow, lepiej znajdz inny sklep i kup 1,5 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 szukałem juz w krakowie po sklepach samochodowych i nic jestem zdesperowany chciałbym sobie wkońcu założyć bok obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadhu Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Ja kupuje w sklepie z materialami z gumy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...