dymy Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 ..podobno sa karty na PCI ktore robia z kompa OSC? kompletnie nie wiem gdzie mozna to zlowic i za ile. nie bardzo tesh wiem czego szukac. moze ktos mial z tym do czynienia i moze podsunac mi jakas nazwe, producenta itp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torpido Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Jerzeli chodzi Tobie o profesjonalne urządzienie to licz na pare set dolców. Ś dostępne takrze zestawy do wykonania samemu i do podłaczenia do USB - pare dych (USD) i wreszcie morzna wykorzystać kartę dzwiękową i sofcik . Wprawdzie zakres pomiarowy trochę marny bo gura 20kHz ale dwukanałowy i na początek wystarcza Torpido Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinN Opublikowano 12 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2003 Spróbuj zerknąć na www.avt.com.pl Kiedyś tam widziałem takie karty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms Opublikowano 15 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2003 Topido mowiles o wykorzystaniu k. muzycznej. Moglbys przytoczyc jakis linki z informacja o tym ? Bylbym bardzo wdzieczny. Znalazlem w sieci ofery uczadzen do podlaczenia do PCta... hmm... jednokanalowe od 600 PLN a dwukanalowe 2200..... ta k. muzyczna wydalwalaby sie baaaardzo rozsadna w zwiazku z tym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...