wozaq Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A po co 2 układy? Sam piszesz, że siódmych potów ze sprzętu nie wyciskasz, lepiej imo jedną chłodniczkę 3x120 na górę budy i jedziesz, w zupełności styknie. Mógłbyś jakieś większe porównanie cube z frostem pod względem temp przeprowadzić? Bo sam się przymierzam do takiej przesiadki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Na gore budy?? Dla mnie to najglupsze z mozliwych rozwiazan. Montowac chlodnice tam gdzie jest najcieplejsze powietrze. Porownania jak narazie robic nie bede, bo nie chce mi sie znowu montowac ukladu. Brak czasu na takie zabawy. To ze na codzien proc chodzi na 3GHz nie znaczy ze caly czas tak chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Głupie czy nie, ale to jedyne miejsce gdzie się cokolwiek zmieści w większości obudów starszego typu (nie Armor itp.) Spróbuj powiesić taką chłodnicę 3x120mm z tyłu, wszystko zasłoni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 A mozesz wrzucic foty z reza jak wyglada w ukladzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Bardzo ładnie to wygląda..... Ten kolor + kolor spodu frosta - miód. A mobo nie zmieniaj (na 680), nie ma sensu. Na QuadGT bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Jak juz pisalem druga mobo mam juz w domu.... tak wyszlo Na Abita nie chce mi sie zmieniac. Wole cos na czym bede mogl GTX odpalic w SLI. Ale finalnie nie wiem czy nie zostane przy P5B Calosc w tej chwili wyglada masakrycznie. Jak widac moge wladowac sobie z tylu chlodniczke na 3x120 i nie bedzie stanowila problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Gorace/cieple powietrze z zasilacza leci Ci na chlodnice... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pod warunkiem ze w zasilce kreci sie wentylator :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Pod warunkiem ze w zasilce kreci sie wentylator :D...wtedy na chłodnicę leci bardzo gorące powietrze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 ...wtedy na chłodnicę leci bardzo gorące powietrze :wink: Tak na prawdę, to robi to zerową różnice, więc nie ma czym się martwić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 (edytowane) Calosc w tej chwili wyglada masakrycznie.eee tam :) mi sie podoba. taki "zyciowy" i "realny" ten uklad, a nie jakis wylizany i wycackany ;) porzadna, meska robota B-) btw: czegos jeszcze tam brakuje ;) Edytowane 14 Kwietnia 2007 przez Sulaco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tak na prawdę, to robi to zerową różnice, więc nie ma czym się martwić.Dlatego się nie przejmuję, że mam chłodnicę pod sufitem: Na gore budy?? Dla mnie to najglupsze z mozliwych rozwiazan. Montowac chlodnice tam gdzie jest najcieplejsze powietrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg_1 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 eee tam :) mi sie podoba. taki "zyciowy" i "realny" ten uklad, a nie jakis wylizany i wycackany ;) porzadna, meska robota B-) btw: czegos jeszcze tam brakuje ;) To że męska robota to sie zgodze ale porządna... no cóż ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Taka wielka buda, a taki burdel... huhuhu... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Powiem szczerze. W tej budzie elementy sie zmieniaja z taka czestotliwoscia ze juz mi sie nie chce tego ukladac. kabli jest tyle ile trzeba... A zeby cos wykrecac aby ukryc kabelek... o nie Panowie na to nie ma czasu. To ma dzialac i dziala. Chlodzi odpowiednio, taki byl cel i zostal on spelniony. Moze jak bedemial chwile czasu i przestane zmieniac klocuszki to zastanowie sienad porzadkiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...