Skocz do zawartości
jonathan

Wc By Jonathan Rev. 0.8

Rekomendowane odpowiedzi

A po co 2 układy? Sam piszesz, że siódmych potów ze sprzętu nie wyciskasz, lepiej imo jedną chłodniczkę 3x120 na górę budy i jedziesz, w zupełności styknie. Mógłbyś jakieś większe porównanie cube z frostem pod względem temp przeprowadzić? Bo sam się przymierzam do takiej przesiadki...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na gore budy?? Dla mnie to najglupsze z mozliwych rozwiazan. Montowac chlodnice tam gdzie jest najcieplejsze powietrze.

Porownania jak narazie robic nie bede, bo nie chce mi sie znowu montowac ukladu. Brak czasu na takie zabawy.

To ze na codzien proc chodzi na 3GHz nie znaczy ze caly czas tak chodzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak juz pisalem druga mobo mam juz w domu.... tak wyszlo

Na Abita nie chce mi sie zmieniac. Wole cos na czym bede mogl GTX odpalic w SLI.

Ale finalnie nie wiem czy nie zostane przy P5B

Calosc w tej chwili wyglada masakrycznie.

33.jpg

Jak widac moge wladowac sobie z tylu chlodniczke na 3x120 i nie bedzie stanowila problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak na prawdę, to robi to zerową różnice, więc nie ma czym się martwić.

Dlatego się nie przejmuję, że mam chłodnicę pod sufitem:

Na gore budy?? Dla mnie to najglupsze z mozliwych rozwiazan. Montowac chlodnice tam gdzie jest najcieplejsze powietrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee tam :) mi sie podoba. taki "zyciowy" i "realny" ten uklad, a nie jakis wylizany i wycackany ;) porzadna, meska robota B-)

btw: czegos jeszcze tam brakuje ;)

To że męska robota to sie zgodze ale porządna... no cóż ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem szczerze.

W tej budzie elementy sie zmieniaja z taka czestotliwoscia ze juz mi sie nie chce tego ukladac. kabli jest tyle ile trzeba... A zeby cos wykrecac aby ukryc kabelek... o nie Panowie na to nie ma czasu.

To ma dzialac i dziala. Chlodzi odpowiednio, taki byl cel i zostal on spelniony.

Moze jak bedemial chwile czasu i przestane zmieniac klocuszki to zastanowie sienad porzadkiem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi