norbercik_m Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Mam pytanko jestem posiadaczem takiej plyty LanParty RDX 200, chcialem kupic nowy dysk Seagate 7200.9 160GB SATAII tylko jest problem czy ta plyta obsluzy mi ten dysk, na plycie sa dwa interfejsy ATA i SATA, moze ktos ma taka plyte lub poprostu moze pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carek Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Jesli ma Sata, to dysk na SataII bedzie wspolpracowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poznaniak Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Serial ATA with RAID Four Serial ATA ports supported by the ATI SB450 chip - SATA speed up to 1.5Gb/s - RAID 0 and RAID 1 Four Serial ATA ports supported by the Silicon Image Sil 3114 chip - SATA speed up to 1.5Gb/s - RAID 0, RAID 1, RAID 0+1 and RAID 5 Wystarczy wejść na strone producenta. Wynika z tego że płyta obsługuje SATA - dyski SATAII będą kompatybilne wstecz. Pozdrawiam Poznaniak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...