Bulisoft Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 siema, od paru dni stałem sie szczesliwym posiadaczem irivera t10 512mb wszystko super ładnie gra, lecz jest to wersja mtp (zeby wrzucac pliki potrzeba wmp10 +xp sp2) :/ chce go przerobic na wersje ums wiadomze zeby działał jak dysk wymienny, lecz mam problem, sciagam program ze strony producenta do konwersji mtp <->ums wszystko ładnie wykrywa sciaga softa instaluje pisze zeby odłaczyc i ze sie udało, odpinam ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m a tu zonk dalej mam starego softa czy ktos z was miał moze z tym problem? próbowałem u kuzyna - to samo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Spróbuj sformatować go przed zmianą softu, albo uaktualnić do najnowszego oprogramowania i dopiero potem zmienić na ums. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...