Skocz do zawartości
KvM

Gdzie Kupić Ciepłowody

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie jak w temacie i nie chodzi mi tu o wydanie na jedną rurkę 25/29zł bo podszebuję ich większą ilość. Czy ktoś widział gdziekolwiek w sprzedaży inne heatpipy niż jako części zamienne do mcube?

Gwoli wyjaśnienia. Oczywiście ZM-2HC2 jest jakimś rozwiązaniem (ok 7zł za ciepłowód), ale potrzebuje też dłuższych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu jest drożej, ale są dłuższe:

http://mcs.pc.pl/produkt1356.html

Miedź jest dosyć ''elastyczna'' więc jak się uprzesz to da się wyprostować, ewentualnie powyginać wg. własnych upodobań (w pewnych granicach oczywiście).

Edytowane przez Pussey

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tu jest drożej, ale są dłuższe:

http://mcs.pc.pl/produkt1356.html

Miedź jest dosyć ''elastyczna'' więc jak się uprzesz to da się wyprostować, ewentualnie powyginać wg. własnych upodobań (w pewnych granicach oczywiście).

Tak jak pisałem w pierwszym pościej, tę ofertę już znam - szukam czegoś za rozsądne peiniądze. Od biedy możnaby te 29zł wydać jakbym potrzebował 1 sztukę, ale ja potrzebuję kilkunastu, więc cena robi się absurdalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zostaje na allegro przeszukać ofertę chłodzenia do notebook'ów-sam kupiłem radiator w którym były 2 ciepłowody o długości ok.25 cm-za 20 zeta-rozmontowałem radiator i mam teraz rurki :)

Wychodzi dyche za sztuke-ale są dłuższe od tych z zalmana....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi