KvM Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Pytanie jak w temacie i nie chodzi mi tu o wydanie na jedną rurkę 25/29zł bo podszebuję ich większą ilość. Czy ktoś widział gdziekolwiek w sprzedaży inne heatpipy niż jako części zamienne do mcube? Gwoli wyjaśnienia. Oczywiście ZM-2HC2 jest jakimś rozwiązaniem (ok 7zł za ciepłowód), ale potrzebuje też dłuższych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Tu jest drożej, ale są dłuższe: http://mcs.pc.pl/produkt1356.html Miedź jest dosyć ''elastyczna'' więc jak się uprzesz to da się wyprostować, ewentualnie powyginać wg. własnych upodobań (w pewnych granicach oczywiście). Edytowane 11 Stycznia 2007 przez Pussey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Tu jest drożej, ale są dłuższe: http://mcs.pc.pl/produkt1356.html Miedź jest dosyć ''elastyczna'' więc jak się uprzesz to da się wyprostować, ewentualnie powyginać wg. własnych upodobań (w pewnych granicach oczywiście). Tak jak pisałem w pierwszym pościej, tę ofertę już znam - szukam czegoś za rozsądne peiniądze. Od biedy możnaby te 29zł wydać jakbym potrzebował 1 sztukę, ale ja potrzebuję kilkunastu, więc cena robi się absurdalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zostaje na allegro przeszukać ofertę chłodzenia do notebook'ów-sam kupiłem radiator w którym były 2 ciepłowody o długości ok.25 cm-za 20 zeta-rozmontowałem radiator i mam teraz rurki :) Wychodzi dyche za sztuke-ale są dłuższe od tych z zalmana.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...