pix3l Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, jako uzytkownik neostraty mam jej serdecznie dosc- zwlaszcza ze lubie pograc w gry online, a na neosyfie miedzy 14 a polnaca sa okropne lagi. Stad moje pytanie: jak wygladaja pingi przy blueconnect? Czy da sie spokojnie pograc czy sa duze opoznienia? Dodam ze jedyne do czego mam dostep to 2 radiowki(z czego jedna sux na maxa) i neo, nic wiecej;/ Edytowane 11 Stycznia 2007 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolar Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jeżeli chodzi o zje****** ping na neo od połodnia do pólnocy to też to miałem, ale jakoś .... przeszło Oo i teraz wszystko śmiga ok. Ewentualnie sprubuj zadzwonić na pomoc techniczną, jak będziesz miał farta to może nawet trafisz tam na kogos kto będzie umiał ci pomóc ;p. P.S. używasz Zonealarm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Blueconnect = transmisja nieciagla = pingi liczone w setkach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neho Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Kiedyś się wypowiadałem o blueconnect, nie wiem czy na tym forum. Łącze wcale nie ma deklarowanej prędkości, ba jest dalekie od niej. Jedynie w zasięgu sieci można myśleć o spokojnym surfowaniu. Limit jest mały, a pingi dość mocno skaczące ~200ns. Ja bym pomęczył jednak admina tp, albo wziął opcję wyższą np 1024kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Jeżeli chodzi o zje****** ping na neo od połodnia do pólnocy to też to miałem, ale jakoś .... przeszło Oo i teraz wszystko śmiga ok.Wlasnie o to chodzi- dalej mam lipe:/ Ewentualnie sprubuj zadzwonić na pomoc techniczną, jak będziesz miał farta to może nawet trafisz tam na kogos kto będzie umiał ci pomóc ;p.za 1 razem poradzili mi zebym zrestartowal komputer i najlepiej zrobil reinstall systemu bo na pewno mam spyware za 2 razem dowiedzialem sie ze niemozliwe jest korzystanie z uslugi neostrada bez magicznego programiku tepsy, a moj router jest uszkodzony P.S. używasz Zonealarm?Nie Edytowane 13 Stycznia 2007 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hehe i znowu partylinia dowodzi swojej glupoty, jezeli te pingi miales takie slabe przez kilka ostatnich dni tonie jestes sam poniewaz ja i kilka innych sob takze ma problemy. Druga sprawa - neo nie moze dzialac bez programu TP ? ciekawe ja po godzinie jego uzytkowania znalalzlem na necie inny sposob i jakos bez niego neo smiga mi juz od ponad poltora roku Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hehe i znowu partylinia dowodzi swojej glupoty, jezeli te pingi miales takie slabe przez kilka ostatnich dni tonie jestes sam poniewaz ja i kilka innych sob takze ma problemy. Druga sprawa - neo nie moze dzialac bez programu TP ? ciekawe ja po godzinie jego uzytkowania znalalzlem na necie inny sposob i jakos bez niego neo smiga mi juz od ponad poltora roku Pozdrawiam Wiekszosc uzytkownikow neo ma te problemy, gram z ekipa w lineage2 (~60 osob) i w godzinach 14:00-0:00 wystepuja masakryczne lagi, nie wspominajac o pingu do servera ventrilo ktory osiaga miejscami 7s(serwer w usa) Jednemu gosciowi konsultant powiedzial:'tak, istotnie mamy za duze obciazenie na liniach,ale narazie nie jestesmy w stanie naprawic tej usterki' :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jedynie w zasięgu sieci można myśleć o spokojnym surfowaniu. Zaiste, bo poza zasiegiem sieci karta do Bluconnecta staje sie kawalkiem bezwartosciowej elektroniki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...