torture Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Witam! Mam mały problem z tym routerem. Otóż, ustawiłem w nim przekierowanie portów, zapisałem i zrebootowałem - chodzą dobrze. Następnie wpisałem dane od Neostrady TP, tak, żeby mi się ładnie łączyło. No i też ładnie działało. Internet się połączył, dzieliło na dwa PC, żadnego problemu. Ale potem, gdy w opcjach wziąłem: Save & Reboot, po reboocie neo już się nie łączyło. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Szukałem wszędzie na Internecie i nic. Może ktoś zobaczy jaki mam błąd w ustawieniach. Tylko, że dlaczego działa przed zapisaniem, a po zapisaniu już nie? Dziwna sprawa. Niby to nie ma aż takiego większego znaczenia, Internet działa dopóki routerowi nie zostanie odcięty prąd. Ale chciałbym, żeby działał jak należy. Zamieszczam screen ustawień WAN. Może tutaj ktoś zobaczy jakiś błąd. Naprawdę będę wdzięczny jak ktoś coś dobrego wymyśli :) Jakby co podaję namiary na siebie: Tlen: torture1 AQQ: 4152799 GG: 4787075 Edytowane 12 Stycznia 2007 przez torture Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...