HuciQ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Chciałem zakupić 2x1gb 800mhz tak do około 1200zł na d9. Jakie mi polecicie i w jakim sklepie? Oczywiście które będą się dobrze kręcić. Pozdrawiam HuciQ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 z polskiego sklepu raczej nie kupisz nic w takiej cenie na d9. kiedys byly goodramy pro ale one tez jak na d9 krecily sie slabo . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuciQ Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Wiem o tym że w polsce nie kupie. Chodzi mi właśnie o sklep zagraniczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Nie baw sie w sprowadzanie bo to strasznie duzo zachodu jezeli nie masz czlowieka z USA. Proponuje zakupic na allegro Cruciale 1000 sa na pewno na D9 i kosztuja okolo 1200PLN. Rozwiazanie szybsze i pewniejsze. Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Kas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 1 - nie ten dzial 2 - bylo walowane, wystarczy poszukac 3 - "skad" a nie "z kad" (poczulem sie jak na czacie WP - "z kond klikash??" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...