brolly666 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) A wiec mam osiedlowke 512kbs i chce zalozyc neo 1mb ale z tego co czytam na necie to nie wiem czy moge miec jak to sprawdzic?? Skad mam wiedziec ile jestem od centrali i co to ma za znaczenie?? Prosze o pomoc :/ Ps. jaki jest limit scigania na 1mb?? Edytowane 12 Stycznia 2007 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) a zajzales chociaz na strone tepsy tam gdzies jest takie cóś gdzie podajesz swoj numer telefonu a oni ci mowia czy mozesz zostac zadowolony :P uzytkownikiem neostrady Edit chyba ze nie masz telefonu stacjonarnego to wtedy trza pojsc do jakiegos salonu tepsy albo chociaz porozmawiac z niezwykle bystra konsultantka Edytowane 12 Stycznia 2007 przez morron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 A wiec tak bylem na stronce tepsy i tam jest jakos dziwnie przed podaniem numeru tel sa jakies cyferki od 12 do 95 prubowalem chyba z trzema i wyyskakiwalo mi z enie moge miec neo. lecz moj kumpel sasiad ma neo 512 i mu normanie smiga z tad moje pytanie :/ Ps. Kumpel mieszka jakies 300m dalej niz ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 te cyferki to kierunkowy jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Chyba masz problemy ze zrozumieniem czytanego tekstu: Wybierz numer kierunkowy i wpisz swój numer telefonu Czyli z listy rozwijalnej wybierasz numer kierunkowy do twojej miejscowości, a potem wpisujesz numer telefonu i klikasz na sprawdź. Pojawi się nowa strona z informacją czy możesz założyć Neo czy też nie ma takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) XD xd xd xd xd xd xd xd lol xd xd xd xd ale mi nie poszlo :D spocztku tak pomyslaem ale ze zobaczylem ze to jest az do 95 to uzlaem ze to nie ejst kierunkowy wielkie sry :D Nastepne pytanko koles od neo z infoliini mowi do mnei ze jak zamowie u niego neo znaczy przez tel to dostane jaks gre jedna z trzech do wybaru wiecie co to za gry?? Nie prawda niegdzie nie jest napisane wprowadz swoj numer kierunkowy ;p Edytowane 12 Stycznia 2007 przez brolly666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 o gre trzeba bylo spytac... a tak ciezko sie domyslec ze chodzilo o kierunkowy?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Chyba niektorym myslenie i rozumienie tekstu sprawia za duza trudnosc. Co jest napisane na niebieskim tle? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Sry ale sprawdzalem to z tego panelu a tu nei ma nic o kierunkowym http://www.tp.pl/prt/pl/klienci_ind/intern...strada_tp_1024/ wiec nei wmaiwaj mi ze nie umiem czytac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Coz... To jeszcze gorzej. Ale nie bede Cie obrazac bo to zadna rozrywka... BTW Gier :arrow: promocja - "graj z neostradą tp"... Ale to dotyczy zamawiania w salonie Orange. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brolly666 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Co do tych gier to tam jest napsiane "Czas trwania promocji Promocja trwa od 28 listopada 2006 r. do wyczerpania zapasów." mam andzieje ze zalapie sie na nfs mw o ile to ta promocja facet mowil ze jedynie przy zamowieniu przez tel dostane te gre heh wiecznie cos kreca pozyjemy zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...