herbiedeejay Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam wszystkich jestem tu nowy i mam nadzieję że wszystko będzie ok z tym postem ,ale przejdę do pytania.Mam zamiar kupić dysk twardy WD Caviar 250GB Sata2 i mam takie pytanie czy moja płyta nie będzie miała problemu z obsługą tego dysku ,płyta to MSI K8T Neo2-F v2.0 ,chipset VIA K8T800 Pro :unsure: Za odpowiedzi z góry dziękuję i gorąco pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 pewnie ze pracowac bedzie...bo niby dlaczego by nie miala?! obsluguje sata wiec dysk sata2 tez bedzie dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herbiedeejay Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Dziękuję za odpowiedź i gorąco pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...