stranded Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam, wiecie może czy da się jakoś zarchiwizować całą pocztę zawartą na GMail? Chciałbym np. pobrać to od Google w postaci pliku ZIP albo jakiegoś innego (obojętnie) a potem usunąć wiadomośći z serwera. Po ponad roku używania po prostu skrzynka mi się zapełeniła, a mam tam kilkadziesiąt ważnych maili. Dzięki za odpowiedzi! Kontakty z GMail już udało mi się wyeksportować bo jest taka opcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 może użyj jakiegoś klienta poczty odbierz wszystkie wiadomości, a potem już sobie je spakuj czy coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 (edytowane) Użyj opcji "POP download" i np. Outlook'iem 2000, XP, 2003 możesz ściągnąć pocztę do jednego pliku .pst wraz kontaktami, kalendarzem, potworzyć odpowiednie foldery itp. a ten z kolei nagrać na płytę lub zostawić na dysku. Taki plik .pst można szybko podłączyć do Outllook'a i normalnie użytkować. Znalazłem też coś takiego: http://email.about.com/od/gmail/gr/gmail_archiver.htm http://directory.fsf.org/GMailArchiver.html To chyba prostsze rozwiązanie. Edytowane 12 Stycznia 2007 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 nie mam w ogóle outlooka, da się to zrobić thunderbirdem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Da. Moze byc dowolny program pocztowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...