Elbios Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) http://www.wptv.wp.pl/ co sądzicie? http://www.egospodarka.pl/19463,WPTV-telew...-pl,1,12,1.html tutaj więcej info Póki co jest tylko News/Erotyka/Rozrywka/Biznes, bo to beta :) "Nagie fakty" to zrzynka z nakednews, fajny pomysł :-P Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Elbios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Hmm wpadne po 23.00 oblukac ostatni kanal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Pf. Taka jakość. Jakby 1080p dali chociaż :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Co jest wymagane do odbioru tych stacji? Nie działa mi w Operze, ani w Kameleonie i IE też nie. Inne filmiki mi działają np. na onecie, youtube. Java jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiX Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Co jest wymagane do odbioru tych stacji? Nie działa mi w Operze, ani w Kameleonie i IE też nie. Inne filmiki mi działają np. na onecie, youtube. Java jest.moze wmp11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Przeinstalowałem Opere i działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mi działa w operze z wmp9.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mi na FF 2.0 działa bez problemu. Hmm ciekawe jak długo to pożyje i jak długo będzie darmowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) No tak, w foxie nie dzała ale w ie owszem. Jakosc... zajmuje całe moje łącze a jakosc srednia :P ale pomysł mi sie pdooba, nie mam tv i dlatego mam spora ochote popatrzec na cos w necie... Po 23 obejrze troche cyckow to jeszcze sie wypowiem hehe Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) a ja mam prozbe do Was.. mozecie podac bezposredni link do zrodla obrazu? cos mi sie wali z media playerem i nie chce mi otwierac zadnych zrodel ktore sa na stronach :) tzw: w firefoxie wyskakuje ze brak wtyczki chodz jest, w operze wywala error z brazka a w ie nic sie nie otwiera :) EDIT: wyciagnalem zrodla z kodu strony ;) http://i.wp.pl/a/f/asx/11426/wptv_news.asx http://i.wp.pl/a/f/asx/11426/wptv_rozrywka.asx http://i.wp.pl/a/f/asx/11426/wptv_biznes.asx Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 jakośc jest do duuuuu..#y. Dzwięk okropny, obraz bardzo nikskiej rozdzielczości. Powina być możliwośc wyboru prędkości transmisji w zależności od posiadanego łącza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 wczoraj pierwszy raz to oblukałem, jakbym chciał tak częściej oglądać to by mi limit 15gb tepsy po kilku dniach zjadło kanał rozrywka - natrafiłem na program poświęcony kazikowi to mi się podobało, potem muzyka alternatywna - niby zapowiadało się spoko bo na sam początek dali 2 stare dobre kawałki depeche mode ale potem sam shit kanał erotyka - zmiana panienek co 10 minut, w sumie po 6 minut rozbierania i 4 minuty reklam sms'owo 0700'owych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 W IE tab idzie a w FF już nie. WTF? A żre toto łącza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) 23.00 minęła. Idę zbadać co to za telewizja... EDIT: :huh: Z tego wszystkiego to najlepsze są teksty reklam...poprostu wymiękam :lol2: Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Piter6576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Własnie wszedłem na rozrywka i oto leci jedna z moich ukochanych piosenek: depeche mode - never let me down again... ahh ;) Wiec repertuar na tym kanale sadze ze ejst dobry ;) Ogołm, troche za słaba jakosc jak na taki transfer(tak sadze) Kanal erotyka, ehm.. olał :P Edit: wyłączyli mi moja muzyczke przed 2 'refrenem' dajac jakies ploty o gwizdach, niech spadaja, tak nie wolno :P Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 u mnie srednio 40-70kb ciagnie :blink: Jakość z dooopy no i ta rozdziałka :mur: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 chodzi ok, opera sobie radzi, stronki moge przegladac, BT chodzi ok, a samo TV zabiera tylko kilka kbps. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 kilka... jasne, ~60kB/s ciągnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 W WMP wyswietla pr. 335kbps.. i obraz w nim jakby lepszy .. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Nie, no sorry. To jakiś żart. Mam łącze 8MBPS i mam oglądać taki SHI.T w mikrookienku w jakości starego telefonu komórkowego? PFFF Chyba sobie żartują. ;] Koniecznie umożliwić wybór jakości/prędkości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) a znacie jakieś inne dobre serwisy pytam bo po wklepaniu do guglarki frazy related:www.wptv.wp.pl nie ma interesujących wyników Edytowane 14 Stycznia 2007 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 http://www.lemontv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 www.tv.interia.pl - fajne programy lecą, ostatnio w programie combat o 20:00 wygrałem płytę udzielając się na czacie, mozna sie rozerwac jak ktos nie ma co robic wieczorami. Duzo teledysków leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...