ups650 Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Witam, Wie ktoś co może być przyczyną braku agp x4 na tej płycie. Dokładniej brak tej opcji w PowerStrip'ie. Pisze że płyta nie obsługuje tego agp. W biosie wszystko jest ustawione jak trzeba. Jak na siłę wymusić w WinMe to agp x4. Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu. :( :( :( :( :( :?: :?: Pozdrawiam Paweł _________________ Cel 1.2@1.5, ASUS TUSL2-C, GeForce4 PowerPack! Ultra/650 XP 128MB Golden Sample, 512 RAM SDRAM 2-2-2, SB LIVE!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Przyczyną jest.... podkręcona magistrala. Ustaw częstotliwość nominalną - 133MHz lub 100MHz a zobaczysz, że AGPx4 jest na tej płycie :) Ja na CUSL2-C mam to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 Przyczyną jest WinME :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 WY<span style="color:red;">[ciach!]</span>I_ WinME i zainstaluj XP albo 98 bo to co masz to straszna kaszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 WY<span style="color:red;">[ciach!]</span>I_ WinME i zainstaluj XP albo 98 bo to co masz to straszna kaszanaW XP bym się nie pchał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 czemu bys sie nie pchal w XP? jak sie nad nim posiedzi to naprawde chodzi extra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 czemu bys sie nie pchal w XP? jak sie nad nim posiedzi to naprawde chodzi extra.Jakoś nie mam zaufania do tego systemu. Nie mam ochoty się z nim kilka dni bawić by go dobrze ustawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 31 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2002 nie pare dni tylko 1h-2h i masz extra dzialajacy komp (choc na standardowych ustawieniach jest juz bardzo dobrze jak na Microsoft) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 1 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2002 Przyczyną jest WinMEGuzik prawda, pod XP jest tak samo. U siebie mam oba te systemy i na niestandardowym FSB nie ma AGPx4 gdyż BIOS automatycznie przełącza na AGPx2. Podkręcone AGPx4 nie działałoby poprawnie, zaś z AGPx2 przy podwyższonym taktowaniu nie ma problemów. Jeśli chcesz mieć AGPx4 to ustaw nominalną częstotliwość magistrali - 133MHz, jednak mało który Celek 1.2 chodzi na 1.6 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...