timmon24 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam jak w temacie... Dodam jeszcze że mam kartę Audigy 4 która dekoduje oczywiście DTS ,głośniczki creative P580 Wiec nie powinno być problemów a jednak jest słychać tylko szum proszę o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam jak w temacie... Dodam jeszcze że mam kartę Audigy 4 która dekoduje oczywiście DTS ,głośniczki creative P580 Wiec nie powinno być problemów a jednak jest słychać tylko szum proszę o pomoc Sprawdź czy na pewno masz włączone dekodowanie na karcie. Spróbuj przy pomocy programowego odtwarzacza dvd powinien sygnał rozpoznać. Ściągnij sobie stosowny plugin do winampa np z tąd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dekodowanie mam zaznaczone w opcjach karty Zainstalowałem podany plugin do Winampa i działa Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...