SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Tak, wiem ze pewne nikt.... Ale jakby jednak ktoś miał. Potrzebuje pełnej tresci tego artykułu http://www.pcformat.pl/index.php?pg=artyku...d=78&pid=10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 O widze że Twoje dzieło w gazecie sie pojawiło.. Gratsy.. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Tak, tylko jeszcze chciałbym wiedziec co tam napisali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Moze wybrac sie na jakis bazar na stoisko ze wstecznymi numerami czasopism? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Idź do siedziby sieci kiosków Ruchu. Można u nich nabyć archiwalne numery niektórych czasopism. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Nie dali Ci gazety? Nawet Ci nie pokazali, jak to będzie finalnie wyglądać? Gratuluje artykułu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Chyba nie zrozumiales o co chodzi. W tym artykule pojawil sie mój program. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) No tak to jest napisane, ze nie jest wiadomo, do teraz! Moja matka w kiosku pracuję, więc w poniedziałek mogę wziąć gazete i zescanować. Poszukałem i już wiem X-Tweak, no no Edytowane 13 Stycznia 2007 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 No własnie problem w tym ze numer 12 był w listopadzie. Wczoraj przypadkiem wpadłem na to przez google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr^_^max Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 jeżeli ktoś dopadł skana tego artykułu, to również jestem ciekaw co tam nabazgrali. gdyby ktoś był tak życzliwy... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Możliwe że będę miał ten numer od kumpla, ale to dopiero podkoniec ferii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) Akurat wróciłem na forum po przerwie i chyba mogę pomóc. Wysłałem link do artykułu koledze @SGJ. Nie wiem, czy można go tu podać na forum ;). Jeśli tak, to @SGJ może go tu umieścić :D. Pozdrawiam Ok. To podaję: http://www.megaupload.com/pl/?d=DEYPIF3N . Najwyżej jakiś mod może to usunąć ;). Sorki za jakość. W powiększeniu jednak większość widać. Było już ciemnawo jak robiłem te zdjęcia, a za bardzo nie mam w domu warunków, żeby to jakoś uczciwie zrobić przy sztucznym oświetleniu. Jakby co, to jutro się poprawię ;). Edytowane 17 Stycznia 2007 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Skoro oznajmiasz, ze wyslałes jednej osobie to możesz i rzeszy, wyrok bedzie taki sam :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Przeczytałem i ogólnie moze byc z wyjatkiem jednego. "Modyfikacja przeglądarki systemowej", a przy moim programie cos takiego: "Brak funkcji" Nie no wcale nie ma ustawien IE... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Link nie działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 (edytowane) @SGJ: ustaw biały kolor dla pól to wtedy napiszą, że są ustawienia IE. Edytowane 17 Stycznia 2007 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 17 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2007 Link nie działa... Link działa na 100%. Sprawdzałem przed chwilą ;). Może jest przekroczony limit połączeń dla Polski. Wtedy trzeba uruchomić IE i zainstalować toolbar jakiś tam ;). Jakby co wrzucam to gdzieś indziej: klik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...