m4ddog Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, mam nietypowy problem. w winXP SP2 gdy klikam na jakikolwiek folder, a także na moj komputer, panel sterowania, moje dokumnety itp otwiera mi sie okinko "wyszukaj" a przy kliknieciu prawym przycickiem w menu NIE MA wcale polecenia "otwórz" a podswietlone i uważane za domyślne jest wlasnie "wyszukaj". Poza tym w menu start nie mam opcji uruchom chociaz w ustawieniach jest wlaczona jakos aktywna. Macie jakies pomysly co z tym fantem zrobic? Czy to wirus czy inne badziewie? Tylko nie mowcie ze reinstal konieczny, bo nie mam na to ochoty jakos.. Edytowane 13 Stycznia 2007 przez m4ddog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Spróbuj w Start/Uruchom wpisać regsvr32 /i shell32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...