wilczurek Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) 1.mam gf6600 zalman edition pasywne . więkoszość zapinek na blok ma tylko 2 mocowania ( tu są 4)gdzie dostać zapinke do tego ?? 2. Jak ściągać z tego chłodzenie rurka heat-pipe jest na rdzeniu ale na taśme . Normalne to bym tylko ściągnoł radiator ale tu lipa . ciągne delikatnie za rurke ale jest zagnieżdzona w radiatorze po przeciwnej strone pcb . heat-pipe można z radiatora wyciągnąć jedynie wypychając . 3. nie chce uszkodzić rdzenia , podwarzać kartą telefoniczną czy delikatnie powoli odciągać i próbować aż wyjdzie?? Edytowane 13 Stycznia 2007 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 1.Możesz dać zdjęcie tej karty albo coś bo nigdzie nie mogę znaleźć. 2.Co do zapinki do jak przymocujesz na dwie śrubki do będzie ok. 3.Foto please Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) jak szukasz to trudno znaleść chociaz to jedna z 2 kart 6600 z pasywnym pozatym to tak 110 nm RAMDAC 400mH directX 9.0C + open gl 1,5 , tylko 4 pixel i 4 vertex shader. obecnie na gpu mam 80 to chyba przesada temu zakładam kibel na niego i podnosze zegary tyle żeby nie było artefaktów na 1,3V i obniżam o 30MHz . Podobno memy się nie gotują?? radiatory ocZ czy zalman :unsure: Edytowane 14 Stycznia 2007 przez wilczurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Hmm moim zdaniem jak odkręcisz wszystkie śrubki , podważysz oba płaty i zaczniesz je delikatnie wyciągać to jakoś wyjdzie. Nie jestem pewien więc proszę nie bić. Kszonek mam (chyba) tą karte więc może się wypowie :) A co do mem to zobacz czy się gotują czy nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Taaa, mam ta karte, gniot niesamowity, ale nacodzien w passive sie nadaje. Dobrze szarpniesz radiator schodzi, sciagalem go jak wracalem SKMką z gdankska jak ją kupilem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 szarpnąć heat pipe żeby taśme zerwać czy powoli szarpnięci powoli szarpnięcie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 szarpnąć heat pipe żeby taśme zerwać czy powoli szarpnięci powoli szarpnięcie ... nie no, dobrze treba go pociagnac, odkrecasz wszystkie srybki, i samo schodzi, jak heatpipe sie mocna trzyma to na sile go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 i kolczyki z rdzenia:D nie już wykliniłem jak to ściągnąć nawet sie pochwale że jestem na paście + radiatora jutro może już Kibel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...