algezer Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Przymiezam sie kupic radeona 9550 i nie wiem czy tracer mgb-400atx pociagnie karte a ze sie bardzo slabo znam prosze o pomoc z gory dzieki;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 pociagnie ale jak dlugo nikt ci tego nie powie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zależy do jakiego konfiga, generalnie to to samo co megabajt zwany megashitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ja na tym [ciach!]ie (niby 350 wat) miałem problemy z celeronem 2,6ghz i geforce 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Mam seprona 2.8+ 512 ramu, geforsa 4 mx 128 i wszystko dobrze dziala ale boje sie ze radeona to juz nie da rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Działa do czasu. Markowy zasilacz nawet 300W byłby lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 A na jaki proponujesz wymienic jakis konkret ale wrozsadnej cenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dowolny fortron 300W i wyżej z allegro, byle by był sprawny. To samo Delta, 300W i wyżej. Ceny od 40 zł wzwyż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
algezer Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Wielkie dzieki chociaz wiem zaczym sie rozgladac ale jak by co to przez jakis czas pocignie tego radeona ? bo w koncu tylko jedna osoba podpowiedziala na pytanie i to jeszcze nie wiadomo czy to zart czy nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Dużo większe zużycie prądu od gf 4 to to niema. Więc powinno chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Wielkie dzieki chociaz wiem zaczym sie rozgladac ale jak by co to przez jakis czas pocignie tego radeona ? bo w koncu tylko jedna osoba podpowiedziala na pytanie i to jeszcze nie wiadomo czy to zart czy nie Kup zasilacz taki jak radził BENITO. Wydatek nieduży, a sprzęt o wiele bezpieczniejszy. Przejściowo Megashit powinien wystarczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ostatnio montowałem koledze takie coś: http://allegro.pl/item157174685_delta_350w...es_fvat_ss.html Mogę polecić, ciche i nie sprawia problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Też odradzam tracera/megabajta. Te firmy są na czarnej liście producentów syfnych zasilaczy. I tak jak pozostali mogę polecić ci deltę. Zasilacz bardzo Ok. Jest rzeczywiście cichy. Mój kumpel taki ma. Jedyny problem to to, że wtyczki molex bardzo mocno siedzą w gniazdku i nieraz trzeba się namęczyć, żeby je wyjąć. Poza tym fortrony z allegro czasami mają bardzo barwną, bogatą w mniej i bardziej udane naprawy przeszłość. ;-) (Sprawdzone przez innego kolegę i potwierdzone przez forumowiczów.) Edytowane 14 Stycznia 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...