Fidma Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam, Stoje przed wyborem kupna nowego laptopa. Moj wybor padl na IBM. Co polecacie: 1. Kwota do 5tys. 2. Tylko nowy, na gwarancji Tak patrze ze tylko T60 spelnia wymagania, jest jeszcze T43 ale nie wiem co o nim sadzic :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Widzę, że z zakupami poszedłeś na całość... Sam miałem kupić Toshibę R-20, ale pojawiły się jakieś problemy odnośnie sterowników...uważasz, że IBM lepszy od Tosziby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[cahe] Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 t60 ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Marka to marka. Wiem, wiem zaraz zacznie sie tu pisac ze odkad Lenovo produkuje IBM to jakosc spadla ale wg mnie nie jesli chodzi o wyzsze modele jak np. T:) Dlaczego IBM?: 1. 3 lata gwarancji. 2. Zaawansowane narzedzia do odzyskiwania systemu. Narzedzia do zabezpieczenia Laptopa. 3. Konstrukcja. Wiele mozna by pisac pozytywow. Wg mnie glowne to magnezowa konstrukcja, poduszka powietrzna dysku i przede wszystkim szczelne zamkniecie ekranu (typ muszla) http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-IBM-L...T60.1050.0.html Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Fidma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...