KostekAMD Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Witam! Mój problem polega na tym, ze nie wiem jak wstawic na moją stronę www możliwość oceniania gier itd. za pomocą gwiazdek. Nie wiem na czym to polega, czy jest to skrypt czy co? Ps. Moja strona jest w html'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Ps. Moja strona jest w html'u.jak nie masz PHP to nie masz co o tym marzyć o zrobieniu tego samemu, pozostaje skorzystać z serwisów oferujące statystyki, sondaże itd... Edytowane 13 Stycznia 2007 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KostekAMD Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 jak nie masz PHP to nie masz co o tym marzyć o zrobieniu tego samemu, pozostaje skorzystać z serwisów oferujące statystyki, sondaże itd... szkoda :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...