860lacov Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Ściągnąłem sobie program do konwertowania różnych plików do formatu mp4 i 3gp. Kiedy wybieram ten pierwszy to przy odtwarzaniu normalnym w k750 jest ok, ale kiedy wybiorę odtwarzanie w poziomie to film skacze. Jak trzeba ustawić i dźwięk i obraz żeby było dobrze? Próbowałem już różnie i framerate taki jaki jest w pliku wejściowym i framerate mniejszy, ale zawsze jest tak samo edit. Widzę, że niemal jak zawsze na moje pytanko nikt nie zna odpowiedzi:) Ja cały czas szukam. Jak coś znajdę to dam znać :) Edytowane 14 Stycznia 2007 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 21 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2007 a 3gp dziala ci dobrze? ja musze kazdy film robic z innymi parametrami ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...