Martinii Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 ot @Martinii - Jaką masz temperaturę wody u siebie chłodząc wszystko BIX'em 3? Nie mam BIXa 3 tylko COOLTEKA 2x120. Temperatura wody: 28 stopni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Hmmm całkiem niezłe - lecz to wszystko zależy ode temp. zewn. no i obciążenia oraz wentyli ;) jak dla mnie te wielkie chłodnice to trochę przegięcie... :| trudno mi sobie wyobrazić mobilnego kompa z tą chłodnicą na 9 wentyli.. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chyba że masz budę z aluminium, wtedy masy się wyrównują. Jestem tylko ciekaw, czy takie boczne klapy z alu by się nie wypaczyły pod ciężarem tychże chłodniczek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Chyba że masz budę z aluminium, wtedy masy się wyrównują. Jestem tylko ciekaw, czy takie boczne klapy z alu by się nie wypaczyły pod ciężarem tychże chłodniczek.przy przykreceniu np. tym: http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1315 całość sie usztywni (chyba) ale to musi ktoś na "sobie" sprawdzić :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 20 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2007 Mam u siebie w domciu te dystanse. Bardzo fajna rzecz. Jak chłodniczka nie ma skąd powietrza brać to naprawde bardzo pomaga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Test blackwaterów 1x120mm > KLIK < za 2 tyg będą skończone wszystkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 No muszę przyznać, że wersja aluminiowa sprawiła miłą niespodziankę :) Najtańsza i najlepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 No muszę przyznać, że wersja aluminiowa sprawiła miłą niespodziankę :) Najtańsza i najlepsza. Wstępnie mogę powiedzieć, że alu 122, jest równie dobre (a może lepsze B) :rolleyes: ) jak cooltek dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Historia się powtarza - tak samo jak z całą produkcją RN, nie należy oceniac wydajnosci na oko :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorvishoon Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 żeby jeszcze te aluminiowe w środku były powleczone czyms antykorozyjnym to by był cud miód orzeszki.. zobaczymy jak da rade sobie alu 123 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Jesli tak to wyglada, to zdecyduje sie na 123 ALU. Ciekawy jestem strasznie jak wypadnie w porownaniu z Cooltekiem 3x120 i Black Water GIANT. Czekam z niecierpliwoscia na wyniki testow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeretyK Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czy borygo 60:40 wystarczy aby powstrzymać korozje w takim układzie czy może specjalny płyn trzeba kupować bo jak wystarczy to ja zamienie swój grzejnik na lato, i czy mógłbyś zrobić test z chłodnica alu 3x12 na passiw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Czy borygo 60:40 wystarczy aby powstrzymać korozje w takim układzie czy może specjalny płyn trzeba kupować bo jak wystarczy to ja zamienie swój grzejnik na lato, i czy mógłbyś zrobić test z chłodnica alu 3x12 na passiw 60:40 wydaje mi się, że starczy ok, zrobię 3x12 pasywnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 [...] za 2 tyg będą skończone wszystkie I jak sie sprawy maja Jarogniew? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 no właśnie też czekam na test Black Water Alu 122 vs. Cooltek dual... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 A ja BW Alu 123 vs. Cooltek dual ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 a ja zauważyłem bwultimate w coolingu rev 2 i cena rozsądniejsza .. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 (edytowane) I jak sie sprawy maja Jarogniew?Z tego co mi wiadomo to dzisiaj miała być opublikowana druga część testu, ale coś nie widać [; EDIT: Chyba się jednak nie doczekamy... Tutaj więcej info. Edytowane 8 Kwietnia 2007 przez Free Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...