KSardas Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 (edytowane) Komp: 7600GS, 2x512ddr2, dvd-rw, 1 hdd, A64 3200+ Tu wyszlo, ze potrzebuje 250W. Czy taki fortronik starczy, czy ma zaslaba linie 12V? Inne propozycje: http://allegro.pl/item157174685_delta_350w...es_fvat_ss.html http://allegro.pl/item157174685_delta_350w...es_fvat_ss.html Czy ktorys z tych zasilek starczy, czy sa za bardzo przestarzale? Edytowane 13 Stycznia 2007 przez KSardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 :arrow: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=154591 BTW - Powiny dać radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capone Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 raczej powinien dać radę znam osobę która na 400 ma c2d i gf 7600 gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 bez najmniejszego problemu da rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 pewka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Ten fortronik bardzo mocarny jest. Z palcem w cieście. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSardas Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Kurde, boje sie uzywanej zasilki... Pewnie byl uzywany w firmach kilkanascie godzin dziennie. http://allegro.pl/item155097244_zasilacz_3...gwarancja_.html To nie byloby dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7600gs Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) Też by dało pewnie rade (do pewnego stopnia OC) tylko, że toto ma pojedynczą słabszą linię 12V - 18A. A Fortron 25 ( a jeszcze zalezy jaki bo widziałem na własne oczy tha-p'a który miał chyba 19,5 A w pojedynczej linii na 12-tce) . Edytowane 14 Stycznia 2007 przez 7600gs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSardas Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A co polecicie z nowek w niskiej cenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 A co polecicie z nowek w niskiej cenie?Cena? Sprzęt?Konfig?Moc? Stary my wróżki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 modecom 350w okolo 120zl seasonic s12 330w okolo 180zl chieftec 350w (delta) okolo 150zl huntkey 350w okolo 200zl taka krotka lista ode mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Ja posiadam dokładnie taki sam zasilacz (co widać w sygnaturze) i powiem jedno, z czasem może nie wystarczyć, ale nie dlatego, że być może kiedyś rozbudujesz swoja konfigurację. U mnie zaopatrywał w prąd to co mam w podpisie, aż pewnego dnia, bez widocznej przyczyny przestał :). Musiałem wszystko odtaktować (oprócz karty graficznej), bo w przeciwnym razie komputer się notorycznie, nawet w Windows'ie, resetował. Mój znajmy miał identyczny zasilacz i na podobnej konfiguracji miał dokładnie to samo, kilka miesięcy wszystko działało i zaczęły się nagłe resety. Zmienił zasilacz i działa wszystko bez problemu. Mój zasilacz to był leżak magazynowy, może tym są spowodowane późniejsze problemy. Radzę Ci zaopatrzyć się w coś innego, w ostateczności zasilacz, który nie jest zmagazynowany gdzieś przez wiele miesięcy, ale to oczywiście Twój wybór. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KSardas Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Cena? Sprzęt?Konfig?Moc? Stary my wróżki? Stary, pisalem jaki kofing. Cene mozna wywnisokowac skoro dalem linki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 U mnie zaopatrywał w prąd to co mam w podpisie, aż pewnego dnia, bez widocznej przyczyny przestał :). Musiałem wszystko odtaktować (oprócz karty graficznej), bo w przeciwnym razie komputer się notorycznie, nawet w Windows'ie, resetował.Czas odkurzyć ;) Nieraz kurz bardz psuje wydajność zasilaczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoyalC333 Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Niestety nie w moim przypadku. Rozkręciłęm go i dokładnie wyczyściłem i nadal było i jest tak samo...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleys Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 (edytowane) tak jak KSardas szukam taniego zasilacza, do 50zl najlepiej mam semprona 2300+, r9550, plytka abit- nf-7 do tego jakiegos beznadziejnego codegen 300w model 200x wystarczy ze podkrece procek z 1,6GHz na 1,8GHz i sie wylacza (tak ze trzeba odpiac zasilanie i ponownie podpiac, wiec stawiam ze to wina zasilacza) mysle nad FORTRON mdn®/ tha-p lub DELTA 350 do tego kompa wystarczy i chyba lepszych do 50-60zl nie znajde? mysle ze, niedlugo o zmianie na c2d 6300, gf-7300/7600, na to juz chyba nie wystarczy? oba oczywiscie mam zamiar o/c pozdrawiam finalowo forton vs delta ? co lepsze? Edytowane 26 Stycznia 2007 przez bleys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...