lhorror Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ktoś próbował równocześnie sztuczki z podnoszeniem napięcia (A119, A121 i B119) i oszukiwaniem płyty że chodzi na fsb 100 (zapomniałem jaki pin)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 13 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2007 Ktoś próbował równocześnie sztuczki z podnoszeniem napięcia (A119, A121 i B119) i oszukiwaniem płyty że chodzi na fsb 100 (zapomniałem jaki pin)?B21 - bede go pamietal do konca zycia ;) probowalelem - a jakze - ze skutkiem pozytywnym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morron Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 (edytowane) i ja tez probowalem tylko ze na sockecie 370(odpowiednikach tych pinow)tez ze skutkiem pozytywnym, przeczytaj sobie przyklejony temat ostatnie posty tam jest co nieco na ten temat BTW wczoraj z nudow postawilem celeron 700 na 1.3V i dziala na passivie przerabiam to co mi zostalo z tej platformy na jakis niskobudzetowy odtwarzacz dvd i divx Edytowane 14 Stycznia 2007 przez morron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...